instagram
Romansa na izdisaju

Svi su mislili da živi holivudski san, ali stigla je vijest o razvodu: Realnost je, čini se, bila sasvim drugačija

Nitko nije očekivao da je naizgled idiličan brak srpske glumice i njezinog supruga, poznatog holivudskog agenta, nakon šest godina doživio svoj ne tako sretan rasplet ...

Poznata glumica Marija Karan (38) koju gledatelji pamte po ulozi u seriji 'Larin izbor', razvodi se od hollywoodskog agenta Joela Lubina, pišu srpski mediji.

"Marija i Joel su se razveli i sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog", piše srpski Blic.

Glumica jer navodno bila nezadovoljna jer nije dobivala angažmane u Hollywoodu, a Joel joj nije pomagao i stalno joj je govorio da mora usavršiti svoj naglasak. Srpska glumica ostvarila je uloge u filmovima 'Kad narastem, bit ću klokan' i 'Jesen stiže Dunjo moja' te u seriji 'Ljubav, navika, panika'.

Marija jedanaest godina živi u Los Angelesu, a slobodno vrijeme provodi s četverogodišnjim sinom Markom Leom i bavi se umjetninama. Prije bračnih voda atraktivnu Mariju povezivali su s poznatim i uspješnim muškarcima poput Zorana Mamića, Frane Lasića i Milana Popovića.

Nedavno je u karanteni Marija proslavila svoj 38. rođendan uz torte, cvijeće i ružičastu haljinu od tila.

Pročitajte i:

Ljubav se nikada nije ugasila? Adriana Lima i Marko Jarić zajedno u karanteni

Skandalozne tvrdnje i dosad neviđene snimke: Princeza Diana četiri puta je pokušala oduzeti si život?

Bivši supružnici zajedno slave unatoč zabranama: 'Stara ljubav zaborava nema'

Linker
19. travanj 2024 02:28