Bravo!

Svijet ga obožava: David Skoko predstavio Hrvatsku i specijalitete u još jednom prestižnom magazinu

Domaći chef nalazi se na naslovnici uglednog svjetskog časopisa posvećenog putovanjima, tema broja je ‘The world made local‘, odnosno posvećen je lokalnosti.

Naš chef David Skoko koji je oduševio i slavnog Gordona Ramsaya, sada se može pohvaliti još jednim međunarodnim uspjehom. Jedan od naših najvećih chefova izašao je na naslovnici Conde Nast Travellera, poznatog svjetskog časopisa specijaliziranog za putovanja.

David na naslovnici baca mrežu s čamca, a u opisu stavio je "S Fratarskog na naslovnicu".

Tema broja u kojem se pojavljuje i Skoko je "The world made local", odnosno posvećen je lokalnosti.

jednog od najutjecajnijih svjetskih časopisa za putovanja, čiji je zadnji broj posvećen lokalnosti, urednici diljem svijeta odabrali su 100 ljudi u 100 mjesta te svojim čitateljima nude novih 100 razloga za putovanja. Na europskom izdanju na naslovnici nalazi se David Skoko, a fotografiju je snimio Igor Popović.

Čitajte i: Brzi tečaj hrvatskog: Sin Davida Skoke učio Gordona Ramsayja našem jeziku, rezultat je urnebesan

Na svim 'frontovima'

Tako naš omiljeni chef polako osvaja sve specijalizirane i najpoznatije medije posvećene putovanju. Epizodu dokumentarne serije “Uncharted”, u kojoj slavni Ramsay otkriva gledateljima nepoznate stvari o nekoj zemlji, u Hrvatskoj su snimali u Istri, a prikazala se ovog rujna na National Geographic.

Ramsay je našu zemlju posjetio još prošlog ljeta, u Istri ga je Skoko vodio na ribarenje, a imali su i kuharski dvoboj. U pauzama snimanja, Skokin sin Anton Britanca je učio hrvatski, a taj video biser naš je chef objavio na društvenim mrežama.

Osim druženja sa Skokom, Ramsey je u Istri tražio tartufe, gledao kako se pravi domaće maslinovo ulje, ali i trčao za kozama i magarcima zbog sira i mlijeka.

Linker
25. travanj 2024 09:43