ZANIMLJIV SUSRET

Tajči oduševljena 2Cellos: Sreli se u Nashvilleu u sklopu oproštajne američke turneje

Hrvatska pjevačica i jedna od većih pop zvijezda ranih 1990-ih godina nesebično je podržala hrvatski instrumentalni duo koji je oduševio svijet.

Svjetski poznati duo na violončelima kojeg čine Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupali su u sklopu svoje američke turneje u malenom gradiću Nashville, a nakon koncerta imali su čast upoznati i hrvatsku pjevačicu Tatjanu Matejaš Cameron, koja im je pružila podršku, a nije krila ni oduševljenje.

Jedna od većih pop zvijezda ranih 1990-ih godina poznatija kao Tajči, objavila je na društvenim mrežama fotografiju s violončelistima pa im posvetila objavu u svom stilu: ''Kakav nevjerojatan show! A publika u Nashvilleu bila je nevjerojatna''.

Obožavatelji su u komentarima uputili riječi podrške za instrumentalni duo, a emotikone srca ispod objave ostavili su i pjevač Tony Cetinski te ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu, Mia Dimšić.

Čitajte i: Slavna gitaristica Kaki King u Kući umjetnosti Arsen završava europsku turneju

Inače, koncert u američkoj saveznoj države Tennessee tek je jedan u nizu s oproštajne američke turneje 2022. slavnog dvojca 2Cellos koji rade punom parom. Nakon provedenih 10 godina kao 2Cellos, izdanih šest studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i prodanih gotovo milijun ulaznica za svoje energične nastupe, 2022. je posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2Cellos.

Čitajte i: 2CELLOS ne prestaju oduševljavati: Objavili su novi spot i dobili tri nominacije za Porina


"Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2Cellos postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložit ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, bit će snažni, bit će dirljivi i emotivni. Sve što možemo i znamo poklonit ćemo publici - i onda možemo “umiroviti” 2Cellos”, izjavili su Stjepan i Luka prije početka turneje, koja će se nakon Amerike "preseliti" i u Europu, a završiti će, očekivano, u Zagrebu krajem godine.

Linker
20. travanj 2024 01:59