Uživanje

Tajna dugotrajne mladolikosti: Lepa Brena uživa na moru u spoju poslovnog i slobodnog vremena

Pjevačica je nastup u Crnoj Gori iskoristila za nekoliko dana odmora na jugu Jadrana, gdje je u ženskom društvu uživala u lijepom vremenu i moru.

Jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora Lepa Brena zna kako spojiti i posao i zadovoljstvo. Nakon nastupa u Crnoj Gori na jednom imanju pored Podgorice, Lepa Brena je uzela nekoliko dana za uživanje u kraju ljeta.

"Vitamin sea. Kad more i suton bace svoje čini", napisala je pjevačica uz niz fotografija koje je stavila na Instagram. Otkrila je da su snimljene u uvali Luštica u Crnoj Gori.

Pjevačica i poduzetnica sunce i morski zrak upijala je na luksuznoj jahti i pritom pokazala svoju fenomenalnu figuru. No, sa ženskim društvom Brena se spustila i na kopno, gdje su uživale u ponudi lokalnih restorana.

Odmor za dušu i tijelo, kao i mnogi ljudi, najradije dobiva kraj mora, ako je suditi prema objavama, Brena u Crnoj Gori boravi od početka mjeseca.

Spoj privatnog i poslovnog

Na imanju Knjaz u kojem je održala koncert pjevačica je zablistala u bijeloj kratkoj haljini koja je iskrojena u maniri sakoa. Osim bijele, na outfitu je dominirala srebrna, ukrasne resice ušivene su uz rub haljine i savršeno su podigle haljinu koja je Lepoj Breni odlično pristajala.

Čitajte i: Lepa Brena otvorila nam je vrata svoje velebne kuće: ‘Već sada mi je kuća pusta, propatila sam kad su sinovi otišli‘

No, svemu lijepom dođe kraj, pa tako i kasnoljetnom odmoru u Crnoj Gori, jer prema najavi na Instagramu vidi se kako Lepa Brena priprema veliki spektakl u Beogradu, koncert je zakazan za srijedu 8. rujna. Kako je pjevačica otkrila za magazin Gloria, energiju za sve aktivnosti i nastupe najradije puni u svom domu na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

"Bog svakome daje nešto. Između svoje 21. i 30. godine odrađivala sam po dva koncerta dnevno, nakon toga sam se udala i rodila djecu, ali nastavila sam svoj posao raditi s ljubavlju i strašću, to je pokretač svega. Bez ljubavi i strasti nema života ni poslovnih rezultata - čime god se bavili, svejedno je jeste li kuhar, zidar, slikar ili kirurg", opisala je Brena odakle crpi svoju dobru energiju.

Tom je prilikom otkrila i kako održava dobru formu, potrebnu za energične nastupe. "Svaki dan šećem barem pet kilometara, zdravo jedem, vježbam jogu i meditiram, a i plivanje mi odgovara. Srećom, dovoljno sam samodisciplinirana pa mogu vježbati sama", opisala je Lepa Brena.

Linker
20. travanj 2024 04:02