RASTUŽIO OBOŽAVATELJICE

Taylor Lautner više nije slobodan: Zvijezda ‘Sumrak sage‘ zaručio se s imenjakinjom!

Omiljen glumac iz serijala ‘Sumrak‘ veliki je srcolomac: izlazio je s kolegicama s kojima se spetljao na setu, Lily Collins i imenjakinjom Taylor Swift, vrzmao se i oko Selene Gomez, a na kraju je kleknuo ispred samozatajne medicinske sestre i vlogerice.

Američki glumac Taylor Lautner (29) u isti mah je rastužio i oduševio obožavateljice. Zaprosio je imenjakinju Taylor Dome (24), američku vlogericu i medicinsku sestru s kojom je u vezi tri godine i „uništio” im nadu da bi, tko zna, možda mogle upoznati zvijezdu „Sumrak sage" i njim započeti vezu.

Budući da je njegova prosidba bila vrlo romantična, osmišljena do posljednjeg detalja, oprošten mu je „grijeh” što je od prošlog tjedna službeno zauzet. Bilo je svijeća, crvenih ruža, suza radosnica, prigušene svjetlosti i atmosfere kao na prvom spoju, a odabranicu je zatekao bosonogu, bez ikakve slutnje da će, dotjeran i ustreptao, kleknuti ispred nje i postaviti pitanje svih pitanja.

Njegova djevojka rukom je prekrila lice, rasplakala se od sreće i naravno, pristala.

Isprosio ju je ovalno brušenim dijamantnim prstenom draguljarnice Ring Concierge, piše Page Six.

"Sve moje želje su se ostvarile", napisao je glumac poznat i zbog uloge u trileru „Otmica” ispod nedavno objavljenih fotografija sa zaruka na Instagramu, premda je prosidba „pala” još 11. studenog. A Taylor mu je odgovorila objavom: "Jedva čekam da s tobom provedem zauvijek."

Čitajte i: Spavajte u sobi Belle Swan, netaknuta je: Iznajmljuje se kuća iz Sumrak Sage

Oglasili su se njegovi prijatelji, poput Nikki Reed, kolegice iz „Sumrak sage”.

"Oh, Bože! Zbog ovoga želim plakati! Čestitam vam oboje", napisala je. Na prosidbu se osvrnuo i Patrick Schwarzenegger:

”Tako sam sretan zbog tebe. Volim vas oboje. I da ne zaboravim, na vjenčanju njen buket ide meni", našalio se.

Zavodnik sa seta

Sve dok nije upoznao samozatajnu medicinsku sestru, romantični ljepotan bio je veliki srcolomac. Dok je snimao film „Otmica”, zaljubio se u kolegicu, tri godine stariju Lily Collins. Bila je to mladenačka zanesenost na krilima varljivih emocija sa snimanja: veza nije izdržala ni do premijere filma 2011.

image

Dok je snimao film „Otmica”, zaljubio se u kolegicu, tri godine stariju Lily Collins.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prije nego što se spetljao s kćeri glazbenika Phila Collinsa, glumac je hodao s još jednom imenjakinjom, kantautoricom Taylor Swift (31). I nju je, poput Lily Collins osvojio na snimanju: ovaj put se radilo o romantičnom omnibusu „Valentinovo”. I s njom je brzo prekinuo, ali je kao „popudbinu” od glazbenice dobio pjesmu „Back to December" posvećenu njihovom raskidu.

Hodao je s glumicama Maikom Monroe te Marijom Avgeropoulos, no najveću medijsku pozornost privuklo je njegovo vrzmanje oko Selene Gomez (29), ponajprije zato što je najbolja prijateljica Taylor Swift. Mnogi su se pitali što će Selena odabrati, odanost frendici ili vezu s ljepuškastim glumcem?

Čitajte i: Tko je žena koja je ‘smirila‘ nestašnu Kristen Stewart? Nakon dva tjedna rekla joj je da je voli, a sad je i kleknula

Nagađanja je potaknula činjenica da su snimali u Vancouveru u isto vrijeme. Često su se sretali u hotelu u kojem su odsjele i Selena Gomez i njegova kolegica iz „Sumrak sage”, Kristen Stewart.

image

Najveću medijsku pozornost privuklo je vrzmanje glumca oko Selene Gomez koja je opovrgnula tadašnja nagađanja.

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Šuškanje je prekinula sama Selena u razgovoru za dvomjesečnik „Seventeen”.

"Išli smo na ručak i večeru. I on i ja imali smo “svoje” paparazze. Samo smo se htjeli družiti, otići na kuglanje i slično. Ljudi su dobili pogrešan dojam. Ali bilo je zabavno", rekla je Selena i zanijekala da hoda s bivšim svoje prijateljice.

"On je izvrstan tip, ali nismo zajedno", ustvrdila je.

Ljubavna vrludanja zgodnog glumca završila su kad je u njegov život ušla još jedna Taylor. Privukla ga je njezina jednostavnost te činjenica da ona, na sreću, nije imala „svoje” paparazze. Mogli su neometano izlaziti, upoznati se i zbližiti, što će na kraju završiti brakom.

Linker
18. travanj 2024 16:48