DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
otkrila i spol djeteta

Teška treća trudnoća: Chrissy Teigen hitno otpremljena u bolnicu nakon obilnog krvarenja

Chrissy Teigen s fanovima na Instagramu podijelila je svoje mučno iskustvo u trećoj trudnoći. 34-godišnja manekanka, koja se godinama borila za majčinstvo, na strogom je mirovanju zbog krvarenja koje ne prestaje.

Voditeljica i manekenka Chrissy Teigen očekuje treće dijete sa suprugom Johnom Legendom, no čini se da će ova trudnoća biti najteža do sada.

34-godišnja Chrissy na društvenim je mrežama objavila da je hitno hospitalizirana nakon krvarenja koje je postajalo sve gore te da joj je doktor naredio da ostane prikovana uz krevet.

Chrissy, koja se godinama mučila kako bi ostala u drugom stanju s prvom kćerkicom, što joj je uspjelo pomoću umjetne oplodnje, drugu je trudnoću bez problema iznijela, no s trećom su nastali problemi pa joj je doktor i prije krvarenja prepisao mirovanje.

"Svi znamo da sam već nekoliko tjedana na strogom mirovanju, i to na super strogom mirovanju. Ustajem samo da odem piškiti i smijem se kupati dva puta tjedno, bez tuširanja", objasnila je Chrissy fanovima u storyjima na Instagramu.

"Ali stalno krvarim. Sada sam na pola trudnoće, a krvarim nekih mjesec dana, možda malo manje od mjesec dana. Govorimo o krvarenju sličnom menstruaciji, ne kapljicama krvi. Mnoge žene krvare u kapljicama i to je ok. Moje je krvarenje obilno. Svaki put kad bih išla u kupaonicu, bilo bi krvi, iskreno i kad bih samo ležala, krvarila sam".

Majka djevojčice Lune i dječaka Milesa objasnila je da se krvarenje pogoršalo u nedjelju, kad je bilo 'kao da je netko otvorio slavinu' pa je morala hitno otići u bolnici.

27-4-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: John Legend Chrissy Teigen, Miles and Luna,Image: 515675561, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sada se osjeća puno bolje, naglasila je i objasnila kako se teško nosi s ovom situacijom: "Inače sam najsretnija kad sam trudna, zato i je tako teško prihvatiti ovo".

"Jednostavno objašnjeno, možemo reći da mi je placenta vrlo slaba", napisala je Chrissy te zaključila kako se maleni dječak kojeg nosi rita više od njezino prvo dvoje djece.

Tom je izjavom slučajno u javnost pustila vijest kako očekuje još jednog dječaka.

Čitajte i:

To mogu samo oni! Slavni roditelji na vrlo neočekivan način otkrili da očekuju i treće dijete

Mnogi joj nisu vjerovali pa je Chrissy odlučila pokazati ožiljke od operacije: 'Vjerujte mi, vani su'

Ljetne radosti na obiteljskom odmoru iz snova: Poznati par s djecom krstari Italijom i ne mari za fotografe

Linker
18. travanj 2024 03:40