Topli siječanj

Tetovaže na sunce! Brad Pitt prepustio se ronjenju, sunčanju i drugim ljetnim radostima

Glumac je od pandemije i zime predahnuo u društvu dobrog prijatelja. Na egzotičnoj destinaciji bavili su se sportom i razgledavanjem podmorja, pritom je pokazao bogatu kolekciju tetovaža.

Holivudski glumac Brad Pitt pokazao je svoju raskošnu kolekciju tetovaža za vrijeme odmora na karipskom otočju. Ovaj 57-godišnjak uživao je u ronjenju tijekom odmora u resortu Amanyara na otočju Turks i Caicos, smještenom između Bahama i Haitija.

Brad je odmor proveo u muškom društvu, a prema snimljenim fotografijama glumac je uživao u istraživanju podmorja te crnu masku i dihalicu nije skidao ni nakon što se popeo na gliser. Uz lokalne vodiče na gumenjaku je uz Pitta bio i njegov dobar prijatelj, glazbenik, Flea - basisst benda Red Hot Chili Peppers.

image
Brad Pitt pokazao je torzo išaran brojnim tetovažama.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dvojac, koji inače dijeli ljubav prema brzim motorima, ovog se siječnja prepustio morskim radostima. Dok se glazbenik nakon izlaska iz mora zaogrnuo ručnikom, glumac je ipak osunčao torzo i pokazao brojne tetovaže.

Godinama ih je sakupljao, a među njima nalaze se i inicijali svih članova obitelji, niz linija koje je dizajnirala Angelina Jolie, tu je i rođendan njegove bivše supruge, obris Ötzija Ledenog čovjeka, a nije odolio ni latinskoj riječi "Invictus" - koja znači nepobjediv.

Kraj ležerne romanse

Na putovanju mu se nije pridružila Nicole Poturalski, mlađahna manekenka s kojom je imao romansu kratkog daha. Navodno su krajem ljeta 2020. prekinuli ljubavnu priču.

image
Glumac u društvu svog dobrog prijatelja Flea.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Brad nije vidio Nicole od kolovoza. To nikada nije ni bila veza. Vidjeli su se nekoliko puta i to je sve. Ne možete to nazvati prekidom, jer nikad nisu ni bili zajedno. To je bila ležerna stvar", kazao je izvor magazinu People.

Pitt i njemački model prvi su se put sastali na zabavi nakon berlinske premijere njegova filma "Bilo jednom u Hollywoodu", u kolovozu 2019. Svjedoci su otkrili kako je par otvoreno flertovao. Da nije ostalo samo na tome potvrdilo je i njihovo zajedničko putovanje, kada su u kolovozu 2020. pristigli na aerodrom Le Castellet u Francuskoj. Ležernoj idili, nagađa se, presudila je ne tako ležerna reakcija bivše supruge Angeline Jolie kojoj nije najbolje sjelo to što je Brad u njihov dvorac Chateau Miraval na jugu Francuske.

Linker
18. travanj 2024 20:23