Instagram
Beverly Hills 90210

Tim iz snova: Nakon 19 godina ponovno su na okupu, svi se pitaju zašto je među ekipom i ova glumica

Glumica Tori Spelling otkrila je kako se osjeća na snimanju sa starim prijateljima iz serije Beverly Hillsa 90210 te je na poseban način istaknula tko se pridružio stalnoj postavi.

Mnogi obožavatelji serije Beverly Hills 90210 u sedmom su nebu jer ih još samo dani dijele od novih nastavka popularne serije. Ono što najviše sve veseli je da će u njoj sudjelovati glumci iz originalne postave: Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling, a premijera serije je zakazana za 7. kolovoza.

"Zabavljamo se sa stilom. S cijelom ekipom slavili smo rođendan producentice uz dobru hranu, vino, razgovor u finalnom tjednu snimanja. Ne mogu vjerovati da smo opet zajedno. Bilo je to genijalno iskustvo ponovno se naći na setu s prijateljima iz prošlosti. Ian Ziering je rekao da je bilo kao na u maturalcu. To je iskustvo koje nikad neću zaboraviti", napisala je ponosna Tori te objavila fotografije s večere u Vancouveru.

Njezini pratitelji su van sebe od sreće, ali nisu razumjeli zašto je Denise Richards s ekipom serije, a Tori je otkrila kako se slavna glumica ponovno pridružila ekipi.

Denise je odlučila zahvaliti Tori na Instagramukoja joj poželjela dobrodošlicu na set.

"Hvala Tori što si me uključila u post. S ovom ulogom zatvaram krug. Mnogi ne znaju da je moj prvi angažman bio u seriji Beverly Hills 90210. Volim vas sve!", zaključila je Denise.

Linker
17. travanj 2024 07:12