Loco Loco

Tko su srpske predstavnice Hurricane? Od crkvenog zbora, seks skandala do uragana na Eurosongu

Nitko nije ostao ravnodušan na nastup predstavnica Srbije nakon sinoćnjeg uragana na Eurosongu. Samouvjerene djevojke pozitivnu energiju prenijele su na cijelu dvoranu, a najavljuju da će u finalu dati 101 posto.

Pozornica se tresla, cijela Srbija, ali i roterdamska Ahoy arena bila je sinoć na nogama kada su na raskošnu pozornicu Eurosonga stale srpske predstavnice Hurricane s pjesmom "Loco Loco". Odjevene u svjetlucave crne čipkaste kostime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić arenom su prošle poput uragana, a dodatni plus im je bio nastup na materinjem jeziku.

Pjesmu "Loco Loco" producirali su Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je i producent pjesme "Hasta la vista" s kojom su djevojke prošle godine pobijedile na Beoviziji, no zbog pandemije Eurosong je bio odgođen.

Iako je srpska javnost dobro upoznata s članicama grupe, hrvatskoj javnosti djevojke su relativno nova pojava. Sve tri dolaze iz glazbenih obitelji, no medijski zasigurno najzanimljiviju priču donosi Sanja Vučić (28) koja je svojedobno pjevala u crkvenom zboru, no o njoj se glasnije počelo pričati prije pet godina kada je nastupila na Eurosongu s bendom ZAA, a tada je digla prašinu zbog navodnog seks skandala s britanskim predstavnikom Joeom Woolfordom o kojem su se raspisali britanski mediji.

Navodno ga je pokušala osvojiti pozvavši ga u svoju hotelsku sobu o čemu je pisao The Sun i Daily Star nazvavši to 'eurovizijskim seks-skandalom'. Vučić je nakon svih napisa u medijima odlučila prokomentirati cijelu situaciju za srpski Kurir. „On stvarno nije moj tip. Pogledajte mog dečka i usporedite ga s Joeom, to nije to. Mi smo se družili tamo, provodili smo vrijeme zajedno, ne samo on i ja, imao je on i kolegu. Ja sam takva, druželjubiva. Joe ima taj baby face, onako kao dijete. Ne sviđaju mi se takvi muškarci”, rekla je Sanja.

The Sun je pisao da, iako je Joe uspio odoljeti njezinim čarima, ona ga je nastavila progoniti te da su organizatori bili šokirani njezinim ponašanjem.

Ostale članice ove srpske grupe nisu podigle toliko medijske prašine. Ivana Nikolić (26) surađivala je s Jalom Bratom na njegovom singlu "Mlada i luda", a jednako je poznata i u svijetu plesa i glazbe.

Ksenija Knežević (25) još od malih nogu nastupa po dječjim festivalima, a u glazbu ju je uveo otac, popularni crnogorski pjevač Knez. Kao mlada sudjelovala je na raznim dječjim festivalima, a iza nje je i nastup na Beoviziji na kojoj se prvi put predstavila kao srednjoškolka s pjesmom Magija. Prije Hurricanea nastupala je s grupom Sevdah Baby.

Srpski mediji danas izvještavaju da su stranci oduševljeni djevojkama. Ostavile su nevjerojatan utisak sinoć, svi su bili sigurni da će proći u finale. I na kladionicama se penju na listama vrtoglavom brzinom, mnogo toga se promijenilo poslije nastupa. Sigurne su da će se dobro plasirati u finalu – javljaju srpski novinari iz Rotterdama.

„Svi su prezadovoljni, svi nam čestitaju. Naš tim je zadovoljan što je jako teško postići. Dugo smo radili na ovome i u finalu ćemo biti još bolje. Ponosne smo, posebno kada se ime naše države objavilo! Jako smo umorne, jedva smo čekale da skinemo haljine i odjenemo kućne ogrtače”, rekle su djevojke koje u hotelu zbog epidemioloških mjera spavaju u odvojenim sobama.

image
Odmah nakon nastupa uskočile su u kućne ogrtače!
SCREENSHOT BLIC
image
Hurricane
ROLF KLATT/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 14:29