GEM SET HRVATSKA

Albina priznala da obožava nogomet, najbolji joj je Luka Modrić, a i dečko joj ima razloga za slavlje

Pjevačica je nastupala na humanitarnom turniru Gem Set Hrvatska u Petrinji, a netom prije nastupa je za Gloria.hr otkrila kad izlazi njezina nova pjesma, prati li nogomet i tenis te s kime u budućnosti želi surađivati.

Humanitarni teniski turnir u Petrinji Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić u razrušen grad privukao je brojne poznate nogometaše, tenisače i vaterpoliste. Polufinale je svojom izvedbom otvorila pjevačica Albina Grčić. U Petrinji je prvi put nakon stravičnog potresa, a scene grada koji je još uvijek u ruševinama posebno su je dirnule.

"Moram priznati da mi je stvarno drago što me Marin Čilić pozvao da budem dio ovoga projekta. Klincima je jako drago što me vide, oni su moja najvjernija publika. Čak moram priznati da mi je veća trema nastupati tu pred njima nego na nekom možda većem projektu poput Eurosonga. Taj neslavan događaj, taj potres, sve nas je nekako na čudan način ujedinio i baš kada sam prolazila tuda, steglo mi se grlo, nije mi bilo svejedno. Jedno je kada te prizore vidiš na televiziji, ali moram priznati da je još strašnije uživo", rekla je pjevačica.

Svojom mladenačkom i prpošnom energijom zabavljala je sve uzvanike, a na terenu je otpjevala i "Tick-Tock", pjesmu koju je cijela Hrvatska pjevala s njom na ovogodišnjem Eurosongu.

image
Albina je nastupala na Gem Set Hrvatska u Petrinji.
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

I sama je velika ljubiteljica sporta, a ima i velik razlog za slavlje s obzirom da je njezin dečko Ivan Ćalušić potpisao novi ugovor s Hajdukom i u klubu na jugu ostat će sigurno do ljeta 2022. godine.

Čitajte i: Albina na humanitarnom spektaklu u veselim komadima: Popratila je trend sezone!

"Pratim nogomet, to mi je odmalena u krvi jer su se i tata i brat bavili ovim sportom. Od malih nogu sam bila na tribinama, navijala, naučila sam koje su pozicije, čak se i razumijem u igru. Inače pratim većinu naših i stranih klubova, Ligu prvaka, prvenstva i mislim da su naši dečki stvarno super. Puno je tu faktora u igri, dosta ovisi o danu, sreći, kako se sve skupa posloži, jesi li taj dan ustao na pravu ili krivu nogu, ja znam da je tako i u pjevanju. Stvarno podržavam sve naše sportaše, a najdraži mi je ipak Luka Modrić", rekla je Albina i kroz smijeh dodala kako joj tenis nije jača strana.

image
Simpatična pjevačica uskoro će izbaciti novu pjesmu.
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

"S tatom sam gledala zadnji meč Marina Čilića, na Wimbledonu ako se ne varam. Tenis mi je jako zanimljiv, no nikad se nisam okušala u tome", rekla je.

Još je nakon polufinalne večeri Eurosonga najavila kako uskoro izlazi njezina nova pjesma te da se pripremimo za spektakl. Zanimalo nas je hoće li to biti uskoro i gdje je zapelo s objavljivanjem.

Čitajte i: Slatko iščekivanje Kristine Čilić: 'Liječnik mi je zabranio aktivnosti, ali me pustio dva sata da pogledam mečeve'

"Jako brzo izlazi nova pjesma, ne smijem još otkriti datum, ali radi se doslovno o danima. Jako sam sretna jer sam napisala dio teksta za pjesmu i to je prvi put da sam autorski uključena. Radimo trenutno na vizualima i dovršavamo spot, jedva čekam da to vidite, meni se još više sviđa nego Tick-Tock. Jako je lepršava, mislim da je baš pjesma za ljeto. Bio nam je plan nešto ranije izaći s pjesmom, ali nismo htjeli da to bude na pola", objasnila je Albina.

image
Najdraži nogometaš joj je Luka Modrić.
DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

Nije bila na Splitskom festivalu, no nastupala je s pjevačicom Ninom Badrić na Peristilu u Splitu. To je joj bio prvi nastup u rodnome gradu.

Čitajte i: Na sceni osvaja kostimima, a privatno voli jednostavnost: Albinin stil savršeno odgovara njezinom vrckavom duhu

"Imam jako puno glazbenih želja što se tiče dueta i suradnji, a nekako mi je prvi na toj listi Matija Cvek, s kojim sam imala priliku pjevati na raznim događanjima i ovako privatno u društvu. Nekako to uvijek ide spontano, tako ću i ja to prepustiti slučaju. Također, naravno da bih htjela imati vlastiti koncert u rodnom gradu i to mi je jedna od većih želja, ali mislim da se treba nakupiti repertoar. Ipak je ljepše kad ljudi dođu i pjevaju tvoje pjesme nego kad izvodiš tuđe. Nadam se da će se ubrzo i to dogoditi", rekla je Albina.

Linker
19. travanj 2024 01:35