Muke superheroja

Tom Holland ima najbolju čuvaricu, nazvala je najveći studio na svijetu i tražila da ga puste na wc

Doznavši da preskače pauze na setu Spidermana jer želi impresionirati kolege, a kostim mu nema patentni zatvarač pa mu je komplicirano skidati ga i opet navlačiti, njegova majka Nikki pozvala je na red njegovog producenta.

Imati brižnu mamu nije prednost u zabavljačkoj industriji, jer ta situacija može postati nepresušno vrelo zafrkancije ekipe na setu. Uvjerio se u to i engleski glumac Tom Holland (25) snimajući film Spider-Man: Povratak kući. Nedavno je gostovao u jutarnjem talk show Live with Kelly and Ryan na tv-mreži WABC (dio ABC-ja) promovirajući svoj novi projekt, akcijsko-pustolovni film Uncharted u kojem tumači ulogu lovca na blago. Voditelji Kelly Ripa i Ryan Seacrest dotakli su se i franšize o superheroju kojom se proslavio, a on je priznao što mu se dogodilo na setu.

image

Tom Holland početkom mjeseca promovirao je film Uncharted u Rimu

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Podižu vezu na novu razinu: Slavni par kupio je novi dom u Londonu za vrtoglavih tri milijuna funti

Njegova mama Nikki Holland često je provjeravala jede li kako treba, nije li na propuhu i spava li dovoljno, sve dok joj nije rekao da mu da malo prostora jer toliko radi da ne stigne ni na toalet. Za nevolju, njegov kostim Spidermana nema patentni zatvarač pa je odlazak na wc bio vrlo zahtjevan, trebalo mu je puno vremena dok sve ne riješi, piše Insider.

"Na prvom filmu snimali smo scenu na washingtonskom spomeniku, a ja sam bio u odijelu već 11 sati. Bio sam mlad i želio sam impresionirati studio i nisam želio da misle da mi trebaju pauze", rekao je Holland.

image

Nedavno je sa Zendayom uselio na istu adresu

KRISTIN CALLAHAN/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glasine su bile istinite! Zvijezda serije ‘Euphoria‘ i mladi ‘Spiderman‘ uhvaćeni kako se ljube u javnosti

Tek što je scena završila, uzvratio je mami poziv jer joj se nije mogao prije javiti. Dok su pričali, pohvalio se:"Mama, stvarno puni radim svaki dan, nekad u svom kostimu ne stignem otići ni u toalet. Dva dana kasnije, prišao mu je producent i rekao: "Kako su ti bubrezi?" Glumcu ništa nije bilo jasno pa mu je producent objasnio da ga je nazvala Nikki Holland i zatražila objašnjenje zbog Tomovih pauzi za odlazak na wc, prenosi portal msn.

"Dakle, moja mama je nazvala najveći studio na svijetu i rekla: "Dajte mom sinu više pauze za WC", zaključio je glumac s čijom mamom nema šale.

Linker
20. travanj 2024 03:26