rekli ‘da‘ i pred Bogom

Toni i Dubravka Cetinski vjenčali se u crkvi nakon sedam godina braka: Mladenkina haljina zaista oduzima dah

Iako su se vjenčali u Las Vegasu, tek sada su odlučili stati pred crkveni oltar i razmijeniti zavjete.

Domaći glazbenik Toni Cetinski pohvalio se na Instagramu da je sa suprugom Dubravkom sklopio i crkveno vjenčanje i to u Istri. Naime, Toni i Dubravka vjenčali su se Las Vegasu u siječnju 2014., a slavlje su potom imali u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše, a kasnije i u Zagrebu. Kum im je u Las Vegasu bio imitator Elvisa Presleya.

Toni je s Vinkovčankom Dubravkom, magistricom ekonomije i PR stručnjakinjom, bio u vezi osam mjeseci prije nego je odlučio još jednom uploviti u bračne vode. Sada su svoju ljubav potvrdili i u kršćanskom duhu.

"Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji", napisao je Toni uz fotografiju na kojoj u svečanom izdanju pozira sa suprugom.

Čitajte i: Toni Cetinski postao djed! Unučica se zove Elena, a glazbenik ne skriva emocije: 'Voli te tvoj nono'

"Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju", poručio je glazbenik.

Dok je Toni nosio elegantno crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, Dubravka je zablistala u raskošnoj svilenoj vjenčanici s lađa krojem i malim šlepom. U ruci je držala bijeli buket.

Na crkvenom vjenčanju bio je i arhitekt Ante Vrban koji je također podijelio nekoliko fotografija s ceremonije na Instagramu.

Čitajte i: Teški dani za Tonyja Cetinskog, supruga Dubravka hospitalizirana: 'Hvala Tony što si mi spasio život'

Toni i Dubravka prije dvije godine prolazili su kroz teško razdoblje kada je Dubravki pozlilo u njihovom domu u Istri u selu Radetići te se ustanovilo kako je doživjela moždani udar.

"Hvala svim mojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju Samo ljubav, idući nastup je Tašmajdan 22.lipnja. Što nas ne ubije, to nas ojača. Hvala Toni Cetinski što si mi život spasio, sada smo 1:1", napisala je Dubravka na društvenim mrežama.

Toni je prije Dubravke bio u braku s Ivanom Nobilo (2007.–2012.) i Antonela Butigan (1995.–2000.) s kojom ima sina Christiana. Christian je ovoga ljeta postao otac, a Toni je dobio unučicu Elenu.

"Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Voli vas nono Tony", napisao je na Instagramu novopečeni djed. Christian već godinama živi u Berlinu, gdje je upoznao i svoju sadašnju partnericu i majku njegovog djeteta, Njemicu Ninu, po struci medicinsku sestru.

Linker
17. travanj 2024 23:06