mora biti posebno

Tradicija neobičnih dječjih imena u reality obitelji: Kylie Jenner drugom sinu dala maštovito ime čiju inačicu imamo i mi

Maleni je došao na svijet prije tjedan i pol te je dobio vrlo moćno ime koje se definitivno uklapa s imenima njegove sestre te imenima njegovih bratića i sestrični.

Beauty mogulica i bogata nasljednica Kardashian-Jenner obitelji, Kylie Jenner, 2. veljače ove godine dobila je drugo dijete s reperom Travisom Scottom. Na svijet je donijela dječaka čijim se dolaskom na društvenim mrežama pohvalila tek tjedan dana nakon poroda, a sada je otkrila i njegovo ime.

Naime, nije ništa novo da pripadnice najpoznatije reality obitelji svojim nasljednicima daju neobična imena pa ne čudi da je i Kylie krenula tim putem. Nakon kćeri Stormi (u slobodnom prijevodu Olujna), njezin brat dobio je ime Wolf koji se kod nas prevodi Vuk.

Puno ime malenoga je Wolf Webster, a rođendan mu je samo jedan dan kasnije od njegove sestre Stormi. Vijest da čeka drugo dijete sa Scottom Jenner je objavila u rujnu prošle godine, kada je na Instagramu objavila video u kojem Stormi ljubi mamin trudnički trbuh.

Čitajte i: Kylie Jenner dobila drugo dijete s poznatim reperom! Sretnom viješću pohvalila se tek tjedan dana nakon poroda

Iako je par 2019. prekinuo dvogodišnju vezu te su dogovorili skrbništvo, ponovno su se počeli družiti i odlučili obnoviti romansu.

image

Kylie i Travis.

CJ RIVERA/EVERETT/PROFIMEDIA

Wolf se tako pridružio svojim mnogobrojnim nećacima s neobičnim imenima. Najstarija pripadnica obitelji, Kourtney Kardashian, s bivšim partnerom Scottom Disickom ima sina Masona Dasha te kćeri Penelope ‘P‘ Scotland i Reign Aston.

Kim Kardashian s reperom Kanyeom Westom, s kojim se rastala prošle godine, ima četvero djece - kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma.

Khloe Kardashian pak ima kći True s dečkom Tristanom Thompsonom, a Rob Kardashian, prvi sin Kris i Roberta Kardashiana, ima kći Dream Renée s bivšom zaručnicom Blac Chynom.

Od cijele obitelji jedino Kendall Jenner, prvo dijete Kris Jenner i njezinog drugog supruga Brucea (sada Caitlyn) Jennera, nema potomka.

Linker
19. travanj 2024 00:01