Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
nikad više neće biti isto

Tragedija slavnog para: 'Prošli smo najgoru noćnu moru koju obitelj može iskusiti'

S toliko je veselja prije mjesec i pol 42-godišnji glumac James Van Der Beek, popularni Dawson iz mnogima omiljene serije 90-ih, 'Dawson's Creek', objavio da će šesti put postati otac, no sada je stigla najtužnija vijest - njegova je supruga Kimberly Brook doživjela pobačaj.

Biti tata ono je u čemu glumac James Van Der Beek najviše uživa - sa suprugom Kimberly Brook je nakon petero djece u rujnu objavio da čeka šesto dijete. Njihovi Emilia (3), Annabel Leah (5), Joshua (7), Olivia (9) i Gwendolyn (16 mjeseci) već su se naveliko veselili bratu ili sestrici, no dogodilo se najgore.

"Supruga i ja prošli smo najgoru noćnu moru koja se može dogoditi obitelji. Izgubili smo bebu. Što god stajalo iza toga, nema više naše bebice. Nikad ne znate zašto se takve stvari događaju, to je ono što sam rekao svojoj djeci pokušavajući im objasniti zašto smo ostali bez željenog djeteta. Ono što svi znate, događa se i nama, a to je da nas je tragedija zbližila, otvorila nam srca, produbila osjećaj zahvalnosti za sve što imamo. To vas čini većim čovjekom", rekao je glumac. Na Instagramu je u objavi napisao i da su u '"teškom šoku", "potpuno devastirani".

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - James Van Der Beek and his wife Kimberly Brook enjoy coffee and lunch together despite the rain. The duo look happy as James sweetly holds an umbrella for the two of them as they leave lunch.

Pictured: James Van Der Beek, Kimberly Brook

BACKGRID USA 22 MARCH 2018, Image: 366705664, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: EVGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
EVGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Izbačeni s tračnica. Uništeni. U šoku. Tako se osjećamo nakon gubitka bebe koja je na svijet trebala doći u travnju. Već smo to prošli, čak tri puta, ali nikad u ovako poodmakloj trudnoći. Nikad nismo iskusili ovakav strah i ovu strahotu koju je supruga morala proći. Sad se oporavlja, hvala svima na podršci, svim prijateljima, kolegama i plesnim partnerima iz showa 'Dancing With The Stars" u kojem se upravo natječem", napisao je.

Los Angeles, Ca  - James Van Der Beek and his family depart the Dancing With The Stars studio in Los Angeles with Emma Slater.

BACKGRID USA 14 NOVEMBER 2019, Image: 482959193, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije tjedan dana i obitelj glumca Aleca Baldwina doživjela je istu tragediju - njegova supruga pobacila je u četvrtom mjesecu trudnoće i to drugi put u šest mjeseci.

Linker
14. travanj 2024 22:07