Par dana prije koncerta

Treba li se Dvor zabrinuti: Glazbenik pozitivan na koronu nakon druženja s princom Williamom

Slavni je pjevač morao otkazati sve aktivnosti i intervjue, a svoju vojsku od 35 milijuna obožavatelja o bolesti je obavijestio putem Instagrama.

Samo šest dana nakon što je u Londonu nastupio na svečanosti Earthshot Prize Awards koju je ove godine ustanovio princ William, a na kojoj je bila i njegova supruga Kate, slavni britanski glazbenik Ed Sheeran (30) objavio je da je pozitivan na covid-19. Putem Instagram profila obavijestio je svojih 35 milijuna obožavatelja o novonastaloj situaciji: "Bok ljudi. Samo da vam kažem da sam pozitivan na covid pa po vladinim smjernicama moram biti u izolaciji. Što znači da ne mogu nastaviti s planiranim aktivnostima tako da ću zakazane intervjue raditi od kuće. Ispričavam se svima koje sam iznevjerio. Čuvajte se."

image
William i Catherine s Ed Sheeranom i Emmom Watson snimljeni u palači Alexandra u Londonu 17. listopada.
ALBERTO PEZZALI/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kate zablistala u ‘recikliranoj‘ kreaciji: Kraljevski par ne prestaje oduševljavati na svečanim događanjima

Nije obznanjeno da li je svečanost princa Williama bila žarište gdje se zarazio, a on će morati propustiti brojne unaprijed dogovorene intervjue zakazane zbog promocije novog albuma nazvanog po znaku jednakosti - ' = ' ( na engleskom izgovara "equals"). Ovo je njegov četvrti studijski album, a možda i posljednji koji dobiva ime po osnovnim matematičkim funkcijama s obzirom na to da mu prethodna tri nose imena/znakove ‘+’ , ‘x’ i ‘÷’ .

Album izlazi 29. listopada, a Ed Sheeran je nedavno izjavio kako je izuzetno zadovoljan pjesmama koje se na njemu nalaze i da jedva čeka reakciju publike.

Čitajte i: Posjetit će Ameriku: Princ William najavio važno putovanje na koje će iduće godine otići s Kate

No nema sumnje da će ovaj hitmejker svojim brojnim obožavateljima opet priuštiti glazbenu poslasticu jer je njegov talent neosporan - u samo deset godina karijere nominiran je za 328 glazbenih nagrada, osvojio ih je 117 među kojima četiri Grammyja, a odlikovan je i Članom Reda Britanskog Carstva zbog svog humanitarnog rada.

U braku je s Cherry Seaborn, curom koju poznaje cijeli život, a u rujnu prošle godine postali su roditelji djevojčice koju su nazvali Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Linker
23. travanj 2024 12:40