ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Srce ne pita

Trebalo mu je trinaest godina nakon smrti supruge da se opet zaljubi, ali zagrijao se za nedostupnu

Nije htio reći da li je sve ostalo na čežnji ili je uspio ukrasti ‘zabranjeni trenutak‘ s udanom odabranicom koju je upoznao tijekom snimanja filma i lockdowna u Melbourneu

Nije htio reći da li je sve ostalo na čežnji ili je uspio ukrasti ‘zabranjeni trenutak‘ s udanom odabranicom koju je upoznao tijekom snimanja filma i lockdowna u Melbourneu

Čini se da je holivudski glumac Liam Neeson (69) tiha voda koja ljubi tajno i to onu koju ne bi smio. Priznao je to u razgovoru za australski jutarnji televizijski show "Sunrise", čiji voditelji, David Koch i Natalie Barr u prvi mah nisu bili sigurni jesu li ga dobro čuli? Pokazalo se da jesu. Zvijezda akcijskih filmova doista im je rekla da se zaljubila u zauzetu.

"Ta ljubav mi je dostupna", rekao je Neeson kojeg pamtimo i po ulozi udovca u romantično-blagdanskom fimu “Zapravo ljubav”. Udovac je i u stvarnom životu, stoga je vijest kako se zaljubio velika promjena nabolje u njegovom životu, piše Metro.

image

Natasha Richardson i Liam Neeson ludo su se voljeli.

JEREMY CRAINE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Američki predsjednik prisjetio se stravičnog dana: Prije 49 godina u automobilskoj nesreći izgubio je ženu i dijete

Već trinaest godina samuje nakon što mu je u tragičnim okolnostima preminula supruga, Natasha Richardson, stoga se njegovi fanovi već dugo nadaju da će dopustiti nekoj sretnici da mu se približi. Istom se nada i njegova punica s kojom je u odličnim odnosima, legendarna britanska glumica Vanessa Redgrave (85). I sinovi iz braka s pokojnom suprugom, Micheál (26) te Daniel (25) vjeruju kako bi njihov otac trebao pronaći ženu s kojom će dočekati "zlatne godine". Obožavali su majku, zvijezdu filma "Bijela grofica" koja je u ožujku 2009. završila u bolnici zbog hematoma nastalog prilikom pada na skijanju i utonula u komu iz koje se više nije probudila.

Naposljetku se, usred pandemije, pojavila žena zbog koje mu je srce zakucalo brže, dok je tijekom 2020. boravio u Melbourneu zbog snimanja akcijskog filma "Blacklight"… I ostao malo duže zbog zatvaranja.

image

Neeson je bez supruge ostao nakon što je pala u komu iz koje se nikad više nije probudila.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zadnji akcijski junak: Liam Neeson najavio kraj snimanja ovakvih filmova, razlog je urnebesan

Voditelji televizijske emisije u kojoj je Neeson otvorio srce, dali su sve od sebe izvući koju riječ više o zabranjenoj ljubavi: da li sve ostalo na čežnji ili ipak nije? I zašto ju je pustio kad mu je trebalo više od desetljeća da se ponovno zaljubi?

"Bilo mi je super u Melbourneu. Jako mi se svidjela australska ekipa na setu, fantastični suradnici. Svaki odjel je bio vrhunski. Imaju izvrstan smisao za humor. Stekao sam nekoliko prijatelja... I zaljubio sam se, ali ona je zauzeta", bilo je sve što je rekao o romantičnoj avanturi tijekom lockdowna. Nije se dao 'navući'. Kažu da ljubav pobjeđuje sve prepreke stoga tko zna, možda će nadići i ovu? Jer ako je u filmu "Zapravo ljubav" u kojem tumači ulogu udovca i samohranog očuha, dao ljubavi drugu priliku, zašto to ne bi učinio i u stvarnom životu?

Čitajte i: Brooke Shields o slavnom bivšem: Liam Neeson me zaprosio, a onda se više nije javio

Linker
28. travanj 2024 20:24