Velika sreća

Treći put trudna: Glumica iz ‘Wonder Woman‘ uz pomoć članova obitelji objavila vijesti o prinovi

Nakon što su počela nagađanja tijekom dodjele Zlatnih globusa, glumica je potvrdila da čeka treće dijete.

Izraelska glumica Gal Gadot koja je svjetsku slavu stekla u dva filma o superjunakinji Diani Prince, odnosno „Wonder Woman” trudna je po treći puta.

Atraktivna 35-godišnjakinja koja je 2004. ponijela i titulu Miss Izraela, očekuje treće dijete, a sretnu je vijest podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Govorkanja o trudnoći Gal je potaknula tijekom dodjele nagrade Zlatnih globusa nakon što se pojavila u bijeloj haljini koja je skrivala struk, tu je sretnu vijest i potvrdila.

Objavu da čekaju treće dijete, glumica je napravila uz pomoć cijele obitelji, na zajedničkoj fotografiji su zajedno suprug Yaron Varsan i njihove dvije kćeri Alma (9) i Maya (3).

"Evo nas opet", napisala je kratko nasmijana glumica. Svi četvero su zajedno zagrljeni na krevetu s rukama položenima na njen trudnički trbuščić koji se počeo nazirati.

Čitajte i: Životna priča Gal Gadot! U vojsci je provela dvije godine, Miss je postala ‘na silu‘, a muž je zbog nje napustio sve

I u ljubavi i u poslu

Gal se za supruga izraelskog građevinara Yarona Varsana udala 2008. Par je osim podizanje dvije djevojčice uložio i u zajednički posao. Bili su vlasnici boutique hotela u Tel Avivu, koji je glumica pomagala voditi, hotel su 2015. prodali Romanu Abramoviču za 26 milijuna dolara.

Drugi nastavak akcijskog filma "Wonder Woman 1984" ostvario je najveću zaradu na blagajnama američkih kina od prvih zatvaranja početkom širenja Covida-19 u ožujku 2020.

Iz studija Warner Bros najavljeno je da kreće i snimanje trećeg nastavka Wonder Woman u kojm će naslovnu ulogu također glumiti Gal, a režirati će Patty Jenkins.

Linker
20. travanj 2024 11:45