instagram
U 30. TJEDNU

Trudna supruga domaćeg sportaša krala poglede u izlasku u Berlinu

Supruga domaćeg reprezentativca svog dragog prati u stopu, baš kao i djeca, a par ne krije koliko nestrpljivo čekaju još jednu bebicu.

Hrvatski rukometni reprezentativac Jakov Gojun i njegova supruga Kristina broje sitno do dolaska još jedne bebice u njihovu obitelj. Kristina je trudna 30 tjedana i u trudnoći se odlično osjeća, barem ako je za suditi po berlinskom izlasku supružnika.

Hrvatski rukometaš i član hrvatske rukometne reprezentacije, koji igra na poziciji lijevog vanjskog, trenutačno s obitelji živi u Berlinu. Naime, igra za njemački klub Fuchse Berlin. Njegova ga obitelj prati 'i na kraj svijeta', pa bi se, za nešto više od mjesec dana, ondje mogla roditi i prinova. No, iako su živjeli u Parizu kad se rodio njihov sinčić Niko, Kristina je ipak rodila u Hrvatskoj pa bi takva odluka mogla pasti i ovaj put.

Kako bilo, bit će ovo treće dijete u obitelji odnosno njihovo drugo zajedničko dijete budući da Kristina iz bivše veze ima još jednog sina.

Par je godišnji odmor ljetos proveo u Dalmaciji, a Jakov se već tada hvalio sretnim iščekivanjem te na društvenim mrežama tu i tamo objavio kakvu idiličnu obiteljsku fotografiju.

A post shared by JakovGojun10 (@jakovgojun_10) on

#mylove #familytime❤ #solaris #aquapark

A post shared by JakovGojun10 (@jakovgojun_10) on

A post shared by JakovGojun10 (@jakovgojun_10) on

Linker
19. travanj 2024 23:50