Dosta joj je!

Trumpova nećakinja naziva ga sociopatom i rasistom, a sad želi promijeniti i prezime

Mary Trump čak je 20 godina u sukobu sa svojim stricem, a nakon što je izdala knjigu u kojoj otkriva mračne detalje svoje obitelji, a posebice Donalda, planira se potpuno udaljiti od njega.

Svi koji se zamjere Donaldu Trumpu ne prolaze bez posljedica. Puno je puta dokazao da vrlo brzo može odbaciti one koji mu ne idu "niz dlaku" pa čak i ako su iz iste obitelji. Njegova nećakinja Mary Trump to itekako dobro zna, a čak je napisala i knjigu "Previše, a nikad dosta: Kako je moja obitelj stvorila najopasnijeg čovjeka na svijetu" u kojoj otkriva mnoge obiteljske tajne, između ostalog i težak karakter svog strica.

Čitajte i: Razvod, navodni preljub, neprimjereni odnosi i ignoriranje: Turbulentni životi Trumpove djece

image
U svojoj knjizi Mary Trump otkriva sočne obiteljske tajne.
RON ADAR/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

S obzirom na to da je Trump iza sebe nakon isteka mandata ostavio popriličan kaos, Mary je za The Telegraph izjavila da razmišlja o promjeni prezimena kako ju se ne bi vezalo uz strica i kako ne bi stvaralo negativne konotacije. "Šteta koju je Donald nanio ovoj zemlji je neprocjenjiva, moramo samo čekati da vidimo koliko toga je nepopravljivo", rekla je.

Trumpova nećakinja već se dugo pokušava distancirati od bivšeg predsjednika javno ga kritizirajući i nazivajući ga sociopatom i narcisom koji "ne pozna ljubav i privrženost".

Ipak, Mary tvrdi da ne vjeruje da bivša prva dama Melania Trump želi razvod od Donalda, iako se u mnogim situacijama moglo primijetiti da njihov odnos nije bajan.

Za sve je kriv Trumpov otac

A krivac za Trumpov težak karakter, tvrdi Mary u knjizi koja je izašla u srpnju prošle godine, jest njezin djed Fred Trump koji je godinama sustavno uništavao dobrotu i empatiju ljudi oko sebe pa i svog sina Donalda. Jest da ga je naučio čarima poslovnog svijeta, ali to je jedino što ga je naučio.

Čitajte i: Obiteljska utvrda Trumpovih! Povijest američke dinastije bez ovog doma ne bi bila ista

image
Samozatajna Melania osvojila je Trumpa još 1999. godine, kada su se sreli na jednoj zabavi.
DEBBIE SCHATZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Bivši američki predsjednik, piše Mary, očigledni je rasist te ispunjava svih devet kriterija za narcizam. Istaknula je da je uspio samo zbog očevog bogatstva kojim je bio okružen čitav život. No, ono što je ironično u cijeloj priči jest činjenica da je Donald odbacio svog oca kada mu je dijagnosticirana Alzheimerova bolest.

Inače, izdavanje Maryjine knjige pokušao je sudski spriječiti Donaldov brat Robert Trump. No, njegov napor nije uspio pa objavljena četiri mjeseca prije novih predsjedničkih izbora. Mračni detalji iz knjige njegove nećakinje sigurno su utjecali na Donaldov gubitak drugog mandata.

01 - Modified: 2021-01-30 17:06:14 - Feat.: 1 - Title: Novi problemi za Trumpa, možda ga deložiraju iz luksuzne rezidencije: ‘Ne smije ondje biti više od tri tjedna‘
01 - Modified: 2021-01-30 17:06:14 - Feat.: 1 - Title: Novi problemi za Trumpa, možda ga deložiraju iz luksuzne rezidencije: ‘Ne smije ondje biti više od tri tjedna‘
Linker
30. svibanj 2023 15:24