PREDIVAN PRIZOR

Udala se kći pokojnog Paula Walkera: Glumac Vin Diesel na emotivnoj ceremoniji otpratio ju je do oltara

Vin je Meadow i krsni kum, a veže ih i veliko prijateljstvo koje se dodatno učvrstilo nakon smrti njezina oca. Malo tko može ostati ravnodušan na predivne kadrove velikog glumca i Meadow koja je imala samo 15 godina kada je Paul poginuo.

Kći pokojnog glumca Paula Walkera Meadow Walker udala se za Louisu Thorntonu-Allanu, a do oltara ju je otpratio glumac Vin Diesel, inače Paulov najbolji prijatelj i kolega sa seta te njezin krsni kum. Kći jedinica video s vjenčanja podijelila je na Instagramu, a u jednom se trenutku naslonila na Vinovo rame. Bilo je to imtimno vjenčanje sa svega nekoliko uzvanika na plaži u Dominikanskoj Republici.

"Konačno vjenčani", napisala je Meadow, koja nije skidala osmijeh s lica. Zaručeni su tek dva mjeseca, no nisu željeli čekati unatoč pandemiji i činjenici da im na vjenčanje nije moglo doći dosta uzvanika. Meadow je odjenula jednostavnu bijelu Givency vjenčanicu, a nije pretjerivala niti sa šminkom.

S 15 godina ostala bez oca

Oca je izgubila u automobilskoj nesreći 2013. godine, kada joj je bilo svega 15 godina. Zvijezda akcijskih filmova ‘Brzi i žestoki’ poginuo je u stravičnom sudaru na ulicama Santa Clarite u blizini Los Angelesa. Njegova kći tužila je Porsche te tvrdila kako je Paul živ zapaljen zbog neispravnog pojasa koji ga je prikliještio. Prije četiri godine postigla je nagodbu s automobilskim divom. Detalji nisu poznati, no Meadow je i godinu dana ranije dobila deset milijuna dolara odštete od imovine Rodgera Rodasa, čovjeka koji je njezinog oca i sebe odvezao u smrt. Naime, vozio je prebrzo te se zabio u stup.

image
Walkerova kći 2013. godine na obiteljskom druženju na plaži
CHIVA/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Kada je postala punoljetna Meadow je preuzela upravljanjem očevom humanitarnom Zakladom koju je Paul Walker osnovao s ciljem zaštite bioraznolikosti mora i oceana, te za pomoć stradalnicima od prirodnih katastrofa i nepogoda. Jedno od njezinih zaštitnih lica je, dakako, i Vin Diesel koji se rado odaziva na svaki Meadowin poziv.

Čitajte i: Kći slavnog glumca objavila tužnu snimku: Prisjetila se pokojnog oca i sve ganula do suza

Linker
23. travanj 2024 12:25