CROPIX
Kakav romantičar

Uživa u Cavtatu: Marin Čilić supruzi pripremio poseban poklon za godišnjicu braka

Tenisač Marin Čilić natjecateljsku pauzu zbog korone iskoristio je za uživanje sa suprugom Kristinom i njihovim sinčićem Baldom.

U ekskluzivnom razgovoru za jutarnji show Radio Dalmacije Marin Čilić je otkrio što je pripremio supruzi za godišnjicu braka, koliko je dobar u mijenjanju pelena, ali i što pamti kao nevjerojatnu gestu Novaka Đokovića. Mlada obitelj od početka pandemije nalazi se u Kristininoj obiteljskoj kući u Cavtatu.

''Meni je ovo došlo u savršenom trenutku zbog sina koji je rođen krajem siječnja tako da sam praktički propustio samo dva tjedna njegovog života pa uživam u svakom trenutku i sigurno da mi je ovo najljepši dio mog života. Cjelokupan dan se svodi na Balda, ili uspavljivanje ili igra ili mijenjanje pelena, tako da mi on kroji cjelodnevni plan i program, a zadnjih par tjedana sam uspio i trenirati.'' Marin je otkrio i kako se odlično snalazi u mijenjanju pelena.

Marin Čilić Instagram

''Prvih par tjedana, iskreno, nisam bio baš top u tome, ali sada ga možda promijenim čak i brže od žene.'' Na pitanje koliko često ih Baldo budi noću, Čilić je odgovorio:

''On se probudi tri puta u noći, jednom samo prije jutarnjeg buđenja, ali supruga je ta koja se digne, nahrani ga, ostavi mene da spavam. Baldo je stvarno super beba, zaspe jako brzo. Ja sam više u jutarnjem programu s njim, tako da se žena i ja podijelimo koliko možemo i to su nam naravno slatke brige." Prije nekoliko dana Marin i Kristina proslavili su drugu godišnjicu braka. ''Napravio sam joj kolač od domaćih jagoda. Ispao je vrhunski. To je najmanje što sam mogao napraviti u ovim prilikama tijekom pandemije. Najbitnije je da smo zajedno i da uživamo i da nekako život ide u lijepom smjeru. Dobili smo sina, to je najljepši dar koji smo mogli zaželjeti.'' Situacija s koronom na čekanje je stavila i Baldove krstitke.

Zagreb, 181218.
Hrvatski institut za povijest.
Dodjela stipendija Zaklade Marin Cilic koje su namijene darovitim mladim sportasima, klasicnim glazbenicima i ucenicima (skolama) izvrsnim u prirodnim predmetima.
Na fotografiji: Marin Cilic sa suprugom Kristinom Milkovic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX

''Još nismo napravili krštenje koje planiramo čim se situacija s koronom smiri. Krstitke će biti u Međugorju, da možemo napraviti lijepu feštu. Nama je to jako bitno jer vjera je uvijek bila bitan dio mog života.''

Iako je dosad zaradio gotovo 28 milijuna američkih dolara, Čilić je ostao skroman. Njegova zaklada pomaže djeci i mladima u ostvarenju svojih snova.

''Pa što reći, teško mi je hvaliti samog sebe, ali naučio sam kroz život, jednostavno od malih nogu, da novac i uspjeh ne dolaze preko noći. Prošao sam kroz sve teniske razine i znam kolika je žrtva potrebna da se ostvari nekakav uspjeh. Tako da sve cijenim i naravno pristupam svemu skromno. Tako sam naučio kroz život i vjerujem da ću tako i nastaviti.''

Cavtat, 280418. 
Vjencanje Marina Cilica i Kristine Milkovic u Crkvi Svetog Nikole.
Na fotografiji: Marin Cilic i Kristina Milkovic. 
Foto: Niksa Duper / CROPIX
CROPIX

Marin je u odličnim odnosima s najboljim tenisačem svijeta, Novakom Đokovićem.

''Sjećam se kako me je podupirao tijekom problema koje sam imao 2013. s antidoping sustavom gdje su me baš jako loše tretirali. Novak je bio tu, stao uz mene i to pamtim kao njegovu nevjerojatnu gestu.''

Presretni Marin i Kristina vjenčali su se u travnju 2018. u romantičnoj crkvi na cavtatskoj obali: nakon osam godina veze, svoju su sreću podijelili s obitelji, kumovima i prijateljima, a za gotovo 200 uzvanika iz Čilićeva rodnog Međugorja te Kristininih Konavala pjevao je Gibonni.

Tenisac Marin Cilic i njegova izabranica Kristina Milkovic vjencali su se u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole,svadbena vecera i zabava su bili u dubrovackom Revelinu                                                                                snimio :Sasa Buric 290418
Saša Burić
Marin i Kristina vjenčali su se 2018. u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole.


Čitajte i:

Naporni tempo Marina Čilića dodatno je opteretio i koronavirus! U niti pet dana na drugi kraj svijeta i nazad

Sreća u domu Čilićevih: Ovo im je najljepši dan, stigao je dječak

Marin Čilić i njegova Kristina podijelili stipendije: 'Ostvarili su mi se mnogi snovi o kojima nisam ni sanjao'

Linker
20. travanj 2024 03:57