Iznenadila

Veliki povratak Jennifer Lawrence: Napokon je priznala zašto je uzela pauzu od glume i Hollywooda

Višestruko nagrađivana američka glumica čeka prvo dijete, a obožavatelji će je nakon poduže stanke vidjeti uz Leonarda DiCaprija u novoj Netflixovoj komediji ‘Don‘t Look Up‘.

U iščekivanju prvog djeteta sa suprugom Cookejem Maroneyjem, trudna američka glumica Jennifer Lawrence (31) otkrila je magazinu Vanity Fair zašto je nakon niza recentnijih filmskih uspješnica (Putnici, Crveni vrabac, X-Men: Mračni Feniks) uzela podužu pauzu od snimanja i Hollywooda.

"Nisam ispumpavala kvalitetu koju bih trebala imati. Jednostavno mislim da sam svima dozlogrdila, pa i sebi", kaže Lawrence.

image

Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence zvijezde su novog filma 'Don't Look Up'.

IPA/PROFIMEDIA

Činilo joj se da ništa ne može napraviti kako treba, a misli da je razlog toj nesigurnosti i u tome što je stalno pokušavala udovoljiti drugima, a ne sebi. Mentalno ju je uzdrmalo i kad je 2014. haker na društvenim mrežama objavio njezine gole fotografije.

"Bilo tko može otići pogledati moje golo tijelo bez mog pristanka, u bilo koje doba dana. Netko ih je u Francuskoj upravo objavio. Moja trauma će zauvijek trajati".

image

Jonah Hill, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio i Adam McKay na premijeri 'Don't Look Up' u LA.u

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Prisjetila se Jennifer i trenutka kad se već pozdravila sa životom. U ljeto 2017. našla se u malom privatnom zrakoplovu kojem su otkazala oba motora, a tijekom dramatičnog prinudnog slijetanja u glavi se opraštala od svojih najmilijih. Nakon što su bubnuli o zemlju, anestezirala se tabletama za smirenje u kombinaciji s nekoliko bočica ruma i presjela u drugi avion. Takav joj je posao da letjeti mora, bez obzira koliko je to užasavalo.

Čitajte i: Zvijezda filma ‘Igre gladi‘ postat će majka! Sa suprugom čeka dijete nakon dvije godine braka

Trudnoća joj promijenila pogled

Sad kad treba postati majka, muče je neki drugi strahovi, ponajviše kako sačuvati privatnost svog djeteta i omogućiti mu normalno djetinjstvo. Udala se prije dvije godine, njezin suprug Cooke Maroney je galerist i žive u kući na Manhattanu. Kad god bi sa svojim psom šetala po Central Parku, slijedio bi je čopor paparazza, a nipošto ne želi da se takve scene ponavljaju kad bude šetala s bebom u kolicima.

image

Fit trudnicu često se može vidjeti u šetnjama New Yorkom.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Među najveće zvijezde svoje generacije Jennifer Lawrence uzletjela je 2013. kad je nagrađena Oscarom za glavnu žensku ulogu u filmu ”U dobru i u zlu”. Fenomenalan uspjeh filmskog serijala ”Igre gladi” izbacio ju je 2015. i 2016. na prvo mjesto liste najbolje plaćenih holivudskih glumica. Nakon glumačke stanke koja joj je, veli, jako godila, obožavatelji će je uskoro ponovno vidjeti uz Leonarda DiCaprija u Netflixovoj komediji "Don't Look Up”. Lijepi Leo je za taj projekt utržio 30, a Lawrence 25 milijuna dolara.

"Gledajte, Leo na blagajne donosi više od mene", priznaje Jennifer. "Izuzetno sam sretna i zadovoljna svojim dogovorom, ali znam da je krajnje neugodno raspitivati se o jednakoj plaći. Ako otvorite to pitanje, kažu vam da to nije rodna nejednakost, ali ne mogu vam objasniti što je pravi razlog", zaključila je.

Linker
17. travanj 2024 15:12