Vjenčanje Ive Amulića i Sandre Kekez, koji ovih dana odbrojavaju do dolaska kćerkice na svijet.
 Jadran Babić / Hanza Media
"Maka, maka"

Veselje Ive Amulića uoči dolaska kćerkice! S kolegama nije mirovao ni u izolaciji

Klapa Rišpet objavila je singl "Maka, maka" kojim će se predstaviti i na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Singl potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara.

Glazbenik Ivo Amulić rasplesao se u novom spotu klape Rišpet. Nakon što su u ožujku održali veliki koncert u Spaladium Areni, dečki nisu mirovali i jedva su dočekali popuštanje epidemioloških mjera kako bi mogli u studiju snimiti singl intrigantnog naziva - 'Maka, maka'. Glazbu za sngl, koji će klapa Rišpet izvesti i na ovogodišnjem Splitskom festivalu, potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara.

Stiglo je ljeto, s njim i novi hit

"Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih par mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa", objasnio je Kozomara.

Peero Kozomara
Dečki iz klape Rišpet predstavili su veseli spot za singl 'Maka, maka'

U veselom tonu, u kakvom je singl, su i članovi klape - posebno Ivo Amulić koji odbrojava dane do dolaska njegovog trećeg djeteta na svijet. Naime, u srpnju njemu i supruzi Sandri Kekez u obitelj stiže djevojčica. Par je u braku od 2013. godine. "Ljubav nam se dogodila doslovce na pozornici, jer je i Sandra pjevačica", kazao je Ivo Amulić prije nekoliko mjeseci za Gloria magazin.

Čitajte i:

Bit će veselo: Ivo Amulić čeka treće dijete, otkrio spol i kada im stiže prinova

Klapa Rišpet uoči Valentinova na rivi iznenadila Splićanke

Oženio se pjevač Ivo Amulić

Linker
04. travanj 2024 09:52