BUDUĆA SVEKRVA

Victoria Beckham priznala: ‘Nemam neki dobar bračni savjet za sina Brooklyna‘

Bivša članica nekoć mega popularne ženske grupe Spice Girls dala je do znanja da se nema namjeru miješati u sinov ljubavni život.

Najstariji sin umirovljenog nogometaša i modne dizajnerice te bivše pjevačice priprema se za najvažniji korak u životu. Mladi Brooklyn Beckham još je prije godinu dana zaprosio njegovu djevojku Nicola Peltz i sada se samo čeka da objave datum njihove svadbe.

Par se zaručio prošle godine, nakon devet mjeseci veze, a da je samo pitanje dana kad će stati pred oltar otkrila je upravo Victoria. U nedavnom razgovoru s njezinim dobrim prijateljem, novinarom Derekom Blasbergom za WSJ Magazine, 47-godišnja bivša članica nekoć mega popularne ženske grupe Spice Girls uglavnom je odgovarala na pitanja o budućem bračnom stažu svog sina.

I odmah je dala do znanja da se nema namjeru miješati u sinovljev ljubavni život. Na Derekov upit kakav će savjet dati njemu i Nicol, Victoria se pozvala na mudrost još jedne bivše Spajsice. "Sjećam se da mi je Geri Halliwell jednom prilikom objasnila zašto nije dobro raditi takve stvari. Naime, kad dobiješ televizor, dobiješ priručnik za televizor. Ali kad dobiješ dijete, nema priručnika. Isto je i s brakom. To moraš sam naučiti", bila je iskrena Victoria.

Čitajte i: Victoria Beckham otkrila koji joj je omiljen obrok, pa zgrozila obožavatelje: ‘To je poremećaj u prehrani‘

Mogla bi dati zlatne savjete

Međutim, Vicki da hoće, sinu i budućoj snahi mogla dati itekako korisne upute budući da su ona i David u braku 22 godine, a uz fotografa i modela Brooklyna (22) imaju još sinove Romea (19) i Cruza (16) te desetogodišnju kći Harper. Dakako, svojoj budućnoj snahi mogla bi štošta reći i na temu bračne prevare, s obzirom na skandal iz 2004. kad je David uhvaćen "otvorenog šlica" i to s njegovom osobnom asistenticom.

Na isto pitanje Victoria je odgovorila i tijekom posjeta New Yorku u kojem je boravila radi promocije svoje nove linije Victoria Beckham Beauty. Ovoga puta bila je još iskrenija i otvorenija te je gostujući u jednom od najpopularnijih tv showova "Dobro jutro Amerika” kazala kako je dugovječan brak, poput njezinog - bonus. "O moj Bože, bračna mudrost, ne znam što bih rekla. David i ja se jako podržavamo, on je nevjerojatan tata. I meni i njemu djeca su uvijek na prvom mjestu meni. A brak? Riječ je o zabavi i uživanju u društvu te osobe. Iskreno volim biti s njim. Što je dobro!", pokušala je objasniti Victoria i zatim u šali dodala: "Naravno, nakon svih ovih godina."

Unatoč njezinim škrtim odgovorima oko buduće uloge punice, Victoria obožava djevojku svog sina. Navodno je njihovu vezu odmah blagoslovila, a nitko nije bio sretniji kad su se mladi golupčići lani zaručili. Brooklyn i plavokosa Nicola, koja je od svog zaručnika dobila prsten vrijedan 350 tisuća funti, trenutačno zajedno žive u Los Angelesu pa je glavno pitanje hoće li njihovo vjenčanje biti održano u Americi ili u njegovom rodnom Londonu.

Linker
25. travanj 2024 19:13