sreći nema kraja

Video koji je oduševio Instagram: Severini sin objasnio kako da skoči na ziplineu pa sve snimio

Nezaboravan provod u režiji malenog Aleksandra, sina Severine i Milana Popovića objavila je pjevačica na svom Instagram profilu.

Nakon kraja školske godine Severina je sina Aleksandra nagradila odlaskom u Adrenalinski park Plitvice koji se nalazi u blizini Nacionalnog parka, ali nije ni slutila što joj se tamo sprema. Naime, dječak je bio dovoljno uporan da nagovori majku za nezaboravnu adrenalinsku vožnju od 300 metara, a na visini od 12 metara, brzine 70 km/h. Riječ je o popularnom skoku ziplineom preko kanjona rijeke Korane.

„Nisam htjela ići i najviše sam cendrala, ali upravo idem prva da vidite i da vam dokažem da je sve moguće. Hvala sine što si me nagovorio”, poručila je Severina prije skoka dok je njezin Aleksandar sve snimao i bodrio majku. „Mama, mama! Gle, drži te ovo i ovako ćeš stajati”, objašnjava joj dječak u videu.

Severini su se nakon objave javili brojni prijatelji i fanovi sretni što je pjevačica napokon sa sinom, a ni ona svoj ponos i sreću nije mogla sakriti. Poruku ljubavi poslala joj je Josipa Pavičić: „Nedavno sam se pentrala po visokoj Spiderman mreži, mislim da su sinovi jedini koji mogu nagovoriti na takve pothvate. Drago mi je sto uživate zajedno”.

„Bravo Aleksandar, ti si svojoj divnoj majci vjetar u leđa....Mame mogu sve...Mama i sin napokon zajedno...Kako krasan sin...”, samo su neke od poruka pjevačici na društvenoj mreži.

Severina doživjela pravu dramu: Nepoznati muškarci ušli joj u stan i svezali pomoćnicu, nje nije bilo u blizini

Naime, njezina borba za skrbništvo i dalje traje. U studenome 2019. sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u svojoj presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem, kao i da se upravo on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Severina s tom odlukom ima pravo viđati sina dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

Severina opet u problemima: Aleksandrova učiteljica digla tužbu i traži pozamašnu odštetu

Krajem prošle godine pjevačica se osvrnula javno na 'privremenu mjeru' koja traje 11 mjeseci. "11 mjeseci nije privremena mjera. 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom... U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete", napisala je Severina uz snimku pjesme "Rođeno moje".

Linker
16. travanj 2024 07:32