Getty Images
našli se zavodnici

Vidite li 10 godina razlike među njima? Brad Pitt i Leo DiCaprio odjednom nerazdvojni

Najpopularniji frajeri Hollywooda našli su se na crvenom tepihu, a svojim šarmom i zavodničkim metodama uspjeli su sve poglede osigurati za sebe.

Film redatelja Quentina Tarantina u kojem glavne uloge glume Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie, svjetsku premijeru imao je 21. svibnja na Filmskom festivalu u Cannesu, a 26. srpnja službeno kreće u kino-distribuciju.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22:  Brad Pitt, Margot Robbie and Leonardo DiCaprio attend the Sony Pictures'
Getty Images

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie zvijezde su A liste koje su zauzele crveni tepih novog blockbustera na premijeri u Los Angelesu. Film "Bilo jednom u Hollywoodu" zaradio je sedmominutne ovacije na Cannes Film Festivalu. Markantni glumci Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, šuška se, na setu su postali prijatelji, kolegijalno su dijelili ručak, a njihova razlika u godinama nije primjetna.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JULY 11:  Brad Pitt (L) and Leonardo DiCaprio attend the photo call for Columbia Pictures'
Getty Images

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JULY 11:  Brad Pitt (L) and Leonardo DiCaprio attend the photo call for Columbia Pictures'
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 22: Brad Pitt and Leonardo DiCaprio attend the photocall for
Getty Images

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Brad Pitt and Leonardo DiCaprio attend the Sony Pictures'
Getty Images

Zavodnici Hollywooda izgledali su sjajno, Brad Pitt (55) bio je raspoložen za selfije među privilegiranima koji su bili tamo, a Leonardo (44) nije skidao osmijeh s lica.

(L-R) Brad Pitt and Leonardo DiCaprio at the ONCE UPON A TIME...IN HOLLYWOOD World Premiere held at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, CA on Monday, July 22, 2019., Image: 460250373, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, ddp USA
Profimedia, ddp USA

25 godina poslije premijere sad već kultnog filma Pulp fiction stiže novi film slavnog redatelja. Radnja filma odvija se u Los Angelesu 1969. godine, a Quentin Tarantino je zamolio publiku da ne otkriva detalje kako ne bi pokvarili film onima koji ga žele pogledati.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: , Brad Pitt, Director Quentin Tarantino and Leonardo DiCaprio attend the Sony Pictures'
Getty Images

Poznata lica koja su bila na holivudskoj premijeri su Rob Lowe, Britney Spears, Maya Hawke, Noomi Rapace, Joe Manganiello, Scout, Rumer i Talulah Willis i Snoop Dogg.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Britney Spears and Sam Asghari attend the Sony Pictures'
Getty Images
Britney uživa u vezi s fitness trenerom Samom Asgharijem i želi svoj život nazad u svoje ruke...

Linker
10. travanj 2024 02:26