FOTOGRAFIJE: BOZO VUKICEVIC/CROPIX CROPIX
Muška elegancija

Vjenčanje godine prošlo je u duhu dobrog stila, a jedan muškarac posebno je plijenio pažnju

Na svadbi Petra Graše i Hane Huljić zanimljivih kombinacija nije nedostajalo, a uzvanici su očarali u kreacijama domaćih dizajnera. Ipak, čini se kako je mladenkin otac zasjenio ostale uzvanike.

Na svadbi Petra Graše i Hane Huljić zanimljivih kombinacija nije nedostajalo, a uzvanici su očarali u kreacijama domaćih dizajnera. Ipak, čini se kako je mladenkin otac zasjenio ostale uzvanike.

Vjenčanje godine, ono Hane Huljić i Petra Graše, obilježeno je spektakularnom zabavom, ali i vrhunskim modnim kreacijama. Iako je najviše outfita potpisao splitski brend Arileo, posebno je pažnju privukla kreacija koju je nosio ponosni otac mladenke, Tonči Huljić.

Nakon što su se dojmovi pomalo slegnuli, Huljić se na svome Instagram profilu pohvalio kreacijom koja je oduševila mnoge. Riječ je o odijelu brenda Veštit kojemu je glazbenik vjeran već neko vrijeme.

Čitajte i: Tko je samozatajna Grašina sestra koja je privukla pažnju medija na vjenčanju godine

"Evo malo glumim manekena jer je Duška napravila izuzetan posao, tj. odijela za meni dvije važne prigode: premijeru Mise i udaju kćeri... Moj izgled odsad je u njezinim rukama i za svjetsku premijeru Crossover showa Mediteraneo (i sve ostalo)", stoji u njegovoj objavi.

Čitajte i: Šećer za kraj, što se jelo na svadbi godine: Za tortu je zaslužan dobitnik Michelinove zvjezdice

Podsjetimo, ljetos je premijerno prikazana prva pop-misa u svijetu, Misa Mediterana koju potpisuju Tonči i Hana Huljić, a autor se tom prigodom pojavio u crvenom svečanom odijelu od satena. Ispod odijela nazirala se košulja u istoj boji, a sve je upotpunio lakiranim cipelama.

Za svadbu kćeri se, ipak, odlučio za crne hlače i bordo sako ispod kojega je odjenuo bijelu košulju i crni prsluk, a elegantna kombinacija oduševila je sve prisutne. Čini se kako je i Huljić iznimno zadovoljan radom dizajnerice Duške Plazibat s kojom odlično surađuje.

Linker
27. travanj 2024 07:53