Burno sudjelovanje

Vlatka Pokos se opravdava: Mnogima nije sjela njezina opaska na Majin račun

Nakon ispadanja s natjecanja Ples sa zvijezdama Pokos je ‘bocnula‘ voditeljicu da bi joj mogla ukrasti posao, sada se ispričava zbog šale.

Vlatka Pokos svojim nastupom u Plesu sa zvijezdama izazvala je podijeljene emocije, s jedne strane, mnogima je bilo žao što je prva ispala iz natjecanja, dok su joj drugi zamjerili šalu na račun voditeljice Maje Šuput. Vlatka koja se u javnosti proslavila pjevanjem i vođenjem televizijskih emisija, baš kao i Maja, u emisiji uživo pustila je "bubu" da bi htjela preuzeti voditeljski mikrofon.

Ta opaska nije baš sjela nekim Majinim pratiteljima, iako se Šuput nije previše osvrtala na njene komentare.

image

Vlatka je komentirala Majinu objavu na Instagramu

INSTAGRAM MAJA ŠUPUT

Čitajte i: Razočarana Vlatka Pokos već pakira kofere: ‘Ostanak u Hrvatskoj nikad nije dolazio u obzir!‘

"Draga Maja, ti me znaš jako dugo i nadam se da znaš da sam se šalila! Želim ti i dalje uspješno vođenje Plesa sa zvijezdama", napisala je Pokos ispod Majine objave na Instagramu. Taj je komentar lajkalo šestero ljudi, među kojima i Majin dugogodišnji prijatelj i suradnik Marko Grubnić.

Razočarana iskustvom

A Vlatka Pokos, nakon što je u nedjelju navečer ispala iz natjecanja, nije krila razočaranje i osjećaj nepravde. "Nisam očekivala i vraćam se u Kanadu prije nego što sam očekivala. Mislim da imam potencijala i nastavit ću se baviti plesom. Nadam se, Majo, i da ću vam oteti taj posao", rekla je Vlatka nakon ispadanja iznenađenoj pjevačici i voditeljici Maji Šuput kao i ostatku gledatelja.

Svoje dojmove još je neko vrijeme dijelila s medijima. "Zovu me sa svih strana, no nemam što reći na ovu temu, osim da se uskoro vraćam u Toronto. Ostanak u Hrvatskoj nikada nije dolazio u obzir", rekla je u razgovoru za Gloria.hr Vlatka. Dodala je kako joj je žao što svoj talent neće moći do kraja pokazati njezin plesni mentor Mateo Cvenić.

image

Vlatka Pokos i plesni partner Mateo Cvenić.

LUKA DUBROJA

"Mateo je sjajan, i kao učitelj i kao osoba. Po meni je on tamo najveći plesač", komentirala je Vlatka presudu žirija koji je odlučio, da između dva plesna para s najmanje glasova publike, show trebaju napustiti baš ona i Mateo.

Brojni gledatelji složili su se s Vlatkom, mnogi misle da Vlatka i Mateo, koji su za svoju sambu dobili 21 bod od žirija, nisu prošle nedjelje bili najlošiji par. Vlatka je također jedina od 13 natjecatelja morala 'zamrznuti' svoj posao u Kanadi jer inače ne bi mogla drugačije sudjelovati u "Plesu sa zvijezdama".

Linker
19. travanj 2024 04:39