Profimedia, Backgrid UK
prinudne promjene

Voditeljica iznenadila: 'Nisam smršavila zbog ljepote nego zbog bolesti'

Ni sama nije mogla utvrditi od čega boluje, a što joj se točno događalo s tijelom prije nego što je potražila pomoć, 43-godišnja britanska voditeljica Emma Willis, supruga 35-godišnjeg pjevača Matta Willisa, ispričala je za Women’s Health.

Britanska voditeljica showa 'The Voice', Emma Willis, koja je nekoć bila uspješan model, krasi naslovnicu novog izdanja magazina Women’s Health, a u velikom je intervjuu opisala je kakve su je zdravstvene boljke mučile prije nego što je shvatila da mora nešto poduzeti po pitanju zdravlja.

'Potražila sam pomoć, najprije nutricioniste, jer se nisam osjećala dobro. Kao da imam neku nejasnu bolest, kao da nisam 'svoja'. Inače sam bila vesela osoba, ali onda se odjednom neko vrijeme nisam osjećala poletno ni sretno, to me stalno pratilo. Simptomi su još bili nadutost i podbuhlost, a kad mi je nutricionistica napravila neke testove, pokazalo se i da imam upalne procese u tijelu te da sam pod stresom. Čovjek i ne shvati koliko sve ide nizbrdo, dok mu se to ne počne ozbiljno manifestirati na tijelu. Morala sam iz temelja mijenjati životni stil', rekla je Willis.

Emma Willis
'The Voice UK' TV Show, Series 7, Episode 14, The Final, London, UK - 07 Apr 2018, Image: 367963015, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only/No Merchandising, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

'Što sam starija, sve sam svjesnija da moram misliti na svoje tijelo zbog zdravlja, da o njemu brinem iznutra. Više mi nije toliko važno kako izgledam izvana. Želim što duže ostati u dobrom zdravlju. Sve promjene koje sam unijela u život i to što sam smršavila nije da bih stala u lijepu haljinu, nego da poživim. Kad gledam unatrag, takvo bi mi se razmišljanje tada činilo glupim', dodala je.

Krenula je na pilates, te je promijenila prehranu. Smršavila je i počela se osjećati bolje.

Za pjevača Matta Willisa Emma se udala prije 11 godina i roditelji su troje djece. 'Kod kuće s djecom nikad ne govorim o 'normalnim' konfekcijskim brojevima, jer je svatko jedinstven. Definitivno im nisam niti ću ikad pokazivati da me nešto brine na mom tijelu, s estetske strane', rekla je Willis.

Olly Murs, Jimmy Balito and Emma Willis
'The Voice UK' TV Show, Series 3, Episode 14, London, UK - 06 Apr 2019, Image: 424757696, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
23. travanj 2024 15:55