WOW!

Vratila se i sada ne staje! Adele najavila koncerte pred domaćom publikom u Londonu, to im duguje nakon otkazivanja 2017.

Za početak srpnja, Adele je najavila dva koncerta u Hyde Parku u Londonu, a karte će biti dostupne od 30. listopada. Veliki je to događaj i za glazbenicu i za britansku javnost jer je posljednji put u rodnom gradu nastupala prije četiri godine.

Nakon šest godina pauze, britanska glazbenica, svjetska diva i glazbena ikona 21. stoljeća Adele objavila je pjesmu "Easy On Me", koja je trenutačno u Hrvatskoj na drugom mjestu YouTube trendinga. No, ona ima još iznenađenja, a objavila ih je na svome Twitter profilu. Podijelila je link na svoju službenu stranicu na kojoj je otkrila da za domaću publiku, ali i ostale ljude diljem svijeta koji će nesumnjivo pohrliti u prijestolnicu Britanije, 1. i 2. srpnja sprema koncerte za pamćenje u Hydu Parku.

"Oiii Oiiiiiiiiiiiii", napisala je Adele euforično. Karte još uvijek nisu u prodaji, no pretprodaja kreće u četvrtak u pet ujutro. Službena prodaja kreće 30. listopada. Ne sumnjamo kako će već u nekoliko minuta planuti sve karte. Ipak se radi o Adele, koja je najavila i kako njezin četvrti album "30" izlazi 19. studenog ove godine, čak šest godina nakon posljednjeg albuma "25".

Na albumu je krenula raditi prije tri godine, a rekla je kako je tada bila u potpuno drugačijem stanju nego što je danas. Poljuljao ju je odnos sa sada već bivšim suprugom, ali i problemi s glasnicama.

image
Adele i bivši suprug Simon Konecki
ALX7NRRL1/BACKGRID UK/PROFIMEDIA ALX7NRRL1/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Oslanjala sam se na rutinu, kao i uvijek, kako bi se osjećala sigurno. No, onda sam shvatila kako sam u labirintu potpunog kaosa", rekla je Adele te dodala kako se sad napokon osjeća sigurno te kako iz tog razloga toliko kasno svijetu "pušta" svoj četvrti album. U ožujku ove godine rastala se od financijaša Simona Koneckija, a skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Angelom Jamesom bivši par je podijelio te se dogovorio kako niti jedan od njih neće plaćati alimentaciju.

"Osjećam se kao da sam konačno ponovno pronašla svoj mir. Išla bih toliko daleko da bih rekla da se nikad u životu nisam osjećala mirnije. Spremna sam konačno izdati ovaj album", rekla je Adele nedugo nakon razvoda u Instagram liveu.

Čitajte i: Potraga za srećom u glazebnim hitovima: Fascinantanb život Adele, najuspješnije mlade pjevačice

image
Adele na košarkaškoj utakmici, navodno s novim dečkom Richom Paulom
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovaj koncert je značajan jer je pred domaćom publikom prvi nakon što je 2017. zbog problema s glasnicama morala otkazati dva od četiri koncerta na stadionu Wembley. Nedugo nakon podvrgnula se mikrokirurškom zahvatu, koji može biti fatalan ako dođe i do najmanjeg pomaka skalpela, samo djelić milimetra može biti opasan. No, operacija je dobro prošla, a bol i stres donekle je ublažilo šest nagrada Grammy. A njezin povratak znak je da Adele ponovno kreće u osvajanje publike...

Čitajte i: Novim singlom proslavila povratak na scenu: Nakon šest godina izbivanja, Adele opet snima

Linker
25. travanj 2024 18:07