ANTE CIZMIC/CROPIX
ljubav je u zraku

Zaljubljeni, zaljubljeni... Hana Huljić i Petar Grašo snimljeni u romantičnoj šetnji Splitom

Budući mladenci nisu promakli fotografu u samom srcu Splita kada su ovoga četvrtka zajedno šetali svojim rodnim gradom.

Budući mladenci nisu promakli fotografu u samom srcu Splita kada su ovoga četvrtka zajedno šetali svojim rodnim gradom.

Otkako je početkom listopada prošle godine procurila vijest da imamo novi par na estradi jer Petar Grašo (45) već neko vrijeme ljubi Hanu Huljić (31) javnost s nestrpljenjem čeka svaku novu vijest vezanu uz slavni par koju je preko noći postao tema mnogih razgovora. Malo tko je mogao skrenuti pogled kada su splitskom gradskim trgom ovoga četvrtka prošetali u casual izdanju – pjevač u crnim trapericama i crnom kaputu, a glazbenica u plavim trapericama i dugom kaputu boje vina.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajet i:Ekskluzivne fotografije: Petar Grašo i Hana Huljić u vezi, evo što o tome misli tata Tonči

Iako informacije cure na kapaljku, već je poznato da je Hana u drugom tromjesečju trudnoće, pripreme za vjenčanje su u punom jeku, a pred oltar će stati u vjenčanici koju će joj za jedan od najljepših dana u životu dizajnirati splitski bračni par Pirić, Marija i Jurica koji stoje iza brenda Arileo. Upravo je taj brend omiljeni među poznatim Splićankama pa nije tajna kako je njihovo zaštitno lice bila pjevačica Danijela Martinović s kojom je Petar Grašo proveo punih 25 godina. U odabiru vjenčanice Hani osim majke Vjekoslave, najviše savjeta daje prijateljica i estradna kolegica Domenica Žuvela koja će joj biti i vjenčana kuma.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX

Iako mu je, kako je rekao, trebalo vremena da osvijesti tu divnu informaciju, Tonči Huljić ne krije da je presretan što će postati djed, kao ni da je Petar zaslužan za sreću njegove kćeri. Bračni par Huljić i njihov budući zet imaju još jedan razlog za slavlje. Pjesma "Jel‘ ti reka ‘ko", čiji su autori Tonči, Vjekoslava i Grašo, osvojila je Cesaricu za Hit godine, a Huljići su osvojili je i nagradu za Hit autore. Također, i pjesma "Inamorana" Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše je osvojila Cesaricu za Pop hit.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu, a znamo i datum vjenčanja!

Linker
27. travanj 2024 07:27