Potanula nagađanja

Zaručeni drugi put? Trudila se sakriti ogroman dijamant, no nije joj uspjelo

Dvije holivudske zvijezde obnovile su vezu nakon gotovo 20 godina, a sad se mnogi pitaju je li došlo vrijeme da iz drugog pokušaja stanu pred oltar.

Jedna sasvim obična šetnja Jennifer Lopez s njenom 13-godišnjom kćerkom ulicama Los Angelesa potaknula je velika nagađanja je li došlo do velikog koraka u životu latino dive. Naime, osim šarene maksi haljine, koja je zadivila brojne dame, J.Lo je pokazala i prsten sa zadivljujućim dijamantom na ruci - što je odmah potaknulo nagađanja da ju je njen dragi Ben Affleck zaprosio.

image

Jennifer Lopez snimljena je u kupovini.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dok je Lopez obavljala kupovinu sa svojom Emme, na njezinoj lijevoj ruci je uočen veliki dijamantni prsten. Kada je shvatila da je paparazzi čekaju na izlasku iz trgovine, latino diva je okrenula prsten, skrivajući dijamantnu stranu prema svom dlanu, no time je samo dodatno potaknula glasine o zarukama.

Ako je točno da su Ben i Jennifer zaručeni, to će im biti druge, par je svoju romansu ponovo obnovio 2021., nakon što je otkazao prve zaruke 2004. godine.

image

Jennifer Lopez viđena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jennifer Lopez o velikoj novosti u svom životu: ‘Nitko nije bio više iznenađen od nas‘

Bennifer drugi put

Nakon što su obnovili svoju ljubav na proljeće prošle godine, Bennifer - kako im tepaju mediji - nisu se ni trudili sakriti da su zajedno. A kada su služben i progovorili o obnavljanju veze, nisu krili zadovoljstvo.

Tako je latino zvijezda rekla je Ellen DeGeneres da "nikad nije mogla zamisliti" da se vrati ljubavi s Benom Affleckom, ali je dodala da je "to prekrasna stvar".

image

Diva je pokušala sakriti dijamant.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prvi su put prekinuli, na ne baš lijep način, nakon što se nisu mogli nositi s ogromnom medijskom pažnjom koju je njihova veza izazivala u tabloidima. Odustali su od vjenčanja 2004. Ben se ubrzo spojio s Jennifer Garner, s kojom je u braku dobio troje djece, a Lopez se udala za Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance.

Linker
12. travanj 2024 15:30