Getty Images for Christian Dior
odlučili pred oltar

Zaručio se slavni par koji je zajedno već osam godina i odgaja petero djece

Pred oltarom vrlo brzo možemo očekivati rusku manekenku Nataliju Vodianovu (37) i Antoniea Arnaulta (42), sina trećeg najbogatijeg čovjeka na svijetu, nasljednika luksuznog carstva LVHM (bogatiji od njegova oca su jedino osnivač Amazona Jeff Bezos i vlasnik Microsofta Bill Gates). Par se, naime, zaručio nakon osam godina zajedničkog života.

Zaruke je slavni par objavio naizmaku 2019., najljepšim riječima: "Ova godina je bila predivna i nezaboravna. 2020., evo nas. Ne možemo dočekati slaviti s našim voljenima". A slavlja će doista biti, za očekivati je vjenčanje godine, i to u romantičnom Parizu.

Natalia je s bivšim suprugom Justinom Portmanom dobila troje djece, Lucasa (18), Nevu (13) i Victoriju (12). Nakon što se par razveo 2011. godine, Vodianova se fatalno zaljubila u francuskog biznismena te preselila u francuski glavni grad gdje danas žive sa svih petero djece.

Iako se ovi zaručnici znaju već 15 godina, iz vremena kad je on kod oca radio u PR-u, a ona snimala kampanju za Louis Vuitton, bilo je potrebno sedam godina i njezina rastava da joj se javi i pozove je na spoj.

Veza je bila intenzivna i postojana, i nakon godinu dana Natalia je ostala trudna s njihovim prvim zajedničkim djetetom, sinom Maximom koji ima pet godina, a dvije godine kasnije rodio im se i Roman, danas trogodišnjak.

"Moja djeca iz prvog braka su odlično prihvatila situaciju, kao i sva djeca, i u svakom slučaju ne smatraju se polubraćom, mi smo svi jedna velika lijepa obitelj", rekla je svojedobno za The Telegraph.

Dvije godine nakon što su prohodali, postali su roditelji svog prvog zajedničkog djeteta sina Maxima, a onda je 2016. na svijet došao i drugi nasljednik Roman.

Par zajedno živi u Parizu, gdje se Natalia doselila nakon razvoda. Sve petero djece zajedno se izvrsno slažu, stariji su prihvatili obveze oko mlađih nasljednika.

Natalia Vodianova and Antoine Arnault in the front row
Stella McCartney show, Front Row, Spring Summer 2020, Paris Fashion Week, France - 30 Sep 2019, Image: 474260958, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Swan Gallet/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Swan Gallet/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia

Linker
18. travanj 2024 22:02