eurosong 2021.

Završeni su nastupi na Eurosongu! Tri su zemlje veliki favoriti, izdvojili smo njihove nastupe

Italija, Francuska i Malta izmjenjivali su se tijekom proteklih tjedana na kladionicama, a najveće šanse davali su im i pasionirani obožavatelji Eurosonga.

Svih 26 zemalja nastupilo je u finalu ovogodišnjeg Eurosonga! Donosimo vam nastupe najvećih favorita - Malte, Francuske i Italije! Kladionice im daju najveće šanse za pobjedu, a oni su se potrudili da opravdaju te sjajne izglede.

Najveći favoriti za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu predstavnici su Malte, Francuske i Italije. Njihove pozicije na kladionicama su najbolje, a izmjenjivali su se tijekom vremena na prva tri mjesta. Prije negoli su se održale dvije polufinalne večeri, na kladionicama je vodila predstavnica Malte, koja je slovila kao najizvjesnija pobjednica.

Nisu je u sjajno odrađenom poslu omele ni godine, naime Destiny Chukunyere s Malte ima svega 18 godina. Predstavila se pjesmom "Je me casse", koja je svojevrsni hommage ženskoj snazi i osnaživanju.

Velika je favoritkinja za pobjedu i predstavnica Francuske. Kantautorica Barbara Pravi predstavila se pjesmom "Voilà", kojom je oduševila europsku publiku i prije negoli je stala na pozornicu arene Ahoy.

Najveći favoriti, talijanska grupa Måneskin koja je pobijedila na Sanremu s pjesmom "Zitti e buoni" imali su izravan ulazak u finale Eurosonga, a svoju pjesmu morali su skratiti za Eurosong. Ovaj rimski rock bend karijeru je počeo svirajući na ulicama Rima, a za njihov uspon sudbonosna je bila 2017. godina, kada su se prijavili na X Factor. Karijera im je otad sjajno krenula, a tome svakako svjedoči i veliki uspjeh na Eurosongu, gdje bi vrlo lako mogli odnijeti i pobjedu.

Čitajte i: Pogledajte nastup kojim su Hurricane razvalile u finalu Eurosonga: ‘Od ovog srce staje‘

Čitajte i: Održava se finale Eurosonga! Poslušajte 26 pjesama koje se bore za pobjedu

Čitajte i: Albina Grčić za Gloria.hr prognozira pobjednike Eurosonga: ‘To je najizglednija opcija, ali imam nekoliko favorita...‘

Linker
19. travanj 2024 18:47