Ljubavni jadi

Zayn Malik: U potrazi za novom ljubavi otvorio profil na poznatoj ‘platformi za bucke‘

Bivši član slavnog benda ‘One Directions‘, odlučio je ostvariti dječake snove i mršavice s kojima je do sada bio u vezi, ‘zamijenti‘ sa ženam rasnih oblina.

Iako je šest godina proveo s najtraženijom svjetskom manekenkom i fotomodelom Gigi Hadid, pjevač Zayn Malik (29) odlučio je potražiti sreću s nekim tko je čista suprotnost njegovoj bivšoj partnerici. Prijavio se naime, na internet stranicu WooPlus u čijem opisu stoji da se radi o inkluzivnoj platformi na kojoj ljudi s oblinama mogu pronaći ljubavnu sreću.

image

Pjevač i mankenka na Met Gala 2016.

BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bivši član planetarno popularnog boy benda ‘‘One Directions‘‘, još 2016. izjavio je za muzički magazin Billboard kako voli punije žene s oblinama na pravim mjestima. Te je godine prohodao s Gigi Hadid pa je i izjava izgledala samo kao nešto o čemu mašta.

Jer posljednjih desetak godina nije imao priliku za uživanje u oblinama s obzirom na to da mu se ljubav događala samo s vitkim i visokim djevojkama. Gigi Hadid na svojih 178 centimetara ima samo 54 kilogram i nigdje nema grama sala. Prije nje bio je u vezi s Neelam Kaur Gill, britanskim modelom indijskih korijena, a dvije godine bio je zaručen za sitnu i mršavu englesku pjevačicu Perrie Edwards.

image

Zayn Malik i Gigi Hadid kćerkicu nisu nikad pokazivali u javnosti

PAPCULTURE/BACKGRIDUSA/PROFIMEDIA

No očito je pjevač samo tri mjeseca nakon burnog prekida s Gigi Hadidi s kojom ima 14 mjesečnu kćerkicu Khai, konačno odlučio ostvariti svoje dječačke snove. Na WooPlus-u može ga se naći pod nadimkom Zed, kao grad od kuda dolazi naveo je mjesto Ottaville u Philadelphiji, a kako aplikacija koristi tehnologiju prepoznavanja lica, tako je i pjevač stavio svoj kratki video. Pomalo neprepoznatljiv, s dugom bradom, okružio se raznim emotikonima, a taj video odmah je procurio na bespuća Interneta.

Čitajte i: Gigi Hadid i Zayn Malik naglo prekinuli šestogodišnju vezu: Mama manekenke tvrdi da ju je ‘nesuđeni‘ zet udario

Za izjavu ga je kontaktirao britanski magazin Daily Mail, no pjevač još nije komentirao svoj neobični način kako bi pronašao novu partnericu. Jer povratka staroj očito više nema.

image

Zayn Malik i Yolanda Hadid u vrijeme odbrih odnosa: ispod fotografije opjevač je napisao - ja i moja divna Yolanda

FACE TO FACE/PROFIMEDIA FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Naime, prekid s Gigi uzrokovala je njezina majka Yolanda Hadid koja je objavila fotografiju s njihovom kćerkicom, što je Zaynu Maliku diglo tlak jer malenu ne želi pokazivati u javnosti pa je došlo do svađe, a navodno i fizičkog sukoba. Sukobu nije bila prisutna slavna manekenka, ali je bez razmišljanja stala na stranu svoje majke koja je protiv Malika digla i tužbu- pjevač je osuđen na 360 dana uvjetno zbog obiteljskog nasilja te mora ići na tečaj upravljanja bijesom.

Linker
19. travanj 2024 09:05