SAVJESNI SUPRUŽNICI

Zbog Charlesove bolesti: Ella Dvornik i njezin suprug spremni su za svaki ‘covid‘ scenarij

Treći val pandemije veliki je test za svih, a među onima koji se moraju posebno paziti zbog ponovnog rasta oboljelih od koronavirusa je i obitelj zagrebačke blogerice. Rođeni Britanac Charles Pearce od djetinjstva se, naime, bori s teškim oblikom astme o čemu je lani ekskluzivno pričao za magazin Gloria

Kad je lanjskog ožujka počela pandemija, Ella (30) i njezin muž Charles (44) gotovo dva mjeseca nisu izišli iz stana iz straha da se ne zaraze koronavirusom. Sigurnost doma napuštali su samo zbog nabave namirnica, a i to je bila rijetkost jer su se prije lockdowna opskrbili svim potrebnim. Isto su napravili i ovih dana, kada je Ella fotografirala Charlesa na parkiralištu ispred trgovine s rukama prepunih vrećica. Simpatična fotografija u samo je dva dana pobrala 15-tak tisuća lajkova i brojne komentare jer su mnogi u njoj prepoznali vlastitu obiteljsku situaciju.

"I moj je muž takav. Radije će iz jednog puta kupiti pola dućana nego da se opet mora vraćati", napisala je Elli jedna pratiteljica, a slično su poručile i sve druge.

Po nasmiješenom Charlesu može se zaključiti da je takav teret za njega bio „piece of cake”, no nema sumnje da je i razlog njegova astma zbog koje od početka pandemije izbjegava nepotrebne odlaske na mjesta s puno ljudi.

Čitajte i: Balie, Charles i Ella Dvornik Pearce: Blagdani u slatkom iščekivanju

Kako nam je ovaj marketinški stručnjak lani priznao, on ne spada u najrizičniju skupinu jer nije dokazano da su osobe s astmom podložnije infekciji virusu, no u slučaju zaraze mnogo je veća mogućnost da mu se stanje zakomplicira.

- Godinu prije pandemije dva puta sam završio u bolnici, a zadnji mi je napad bio toliko jak da sam mislio da imam srčani udar. Sreća u nesreći je da sam u oba slučaja bio u Londonu gdje imam puno prijatelja liječnika i svi su upoznati s mojim stanjem. U bolnici sam ostao pet dana, najtužnijih u mom životu, jer nisam mogao biti na rođendanu svoje kćerkice Balie. Kako je Ella tada bila u visokom stupnju trudnoće, njih me dvije nisu pratile u London – povjerio nam se Charles Pearce, kojemu je astma dijagnosticirana kad je imao 15 godina. No, sve do preklani nije imao nikakvih napada, iako kao mlad nije bio uzoran pacijent. Zdravom životu okrenuo se tek prije osam godina, kad je upoznao kći pokojnog kralja funka Dina Dvornika.

Roditelji troipolgodišnje Balie Dee i jednogodišnje Lumi Wren od početka pandemije uzorni su građani i drže se socijalne distance pa su tako i bez velike fešte krajem veljače proslavili prvi rođendan mlađe kćerkice. Naša najpoznatija blogerica maleckoj je priredila party s balonima i tortom, a među gostima je bila samo najuža obitelj – u skladu s epidemioškim mjerama.

Linker
17. travanj 2024 02:00