Charles i Ella
 Ella Dvornik/Facebook
Editorijal za sjećanje

Zbog njihove obiteljske profi fotografije svi se rastapaju: 'Koliko ljubavi na jednoj fotografiji'

U opuštenoj kućnoj atmosferi Ella Dvornik i Charles Pearce su organizirali profesionalno fotografiranje svoje kćeri Lumi, a već prva fotografija dala je 'hint' da je je riječ o fotografijima koje mogu i na jumbo plakat.

"Imali smo danas obiteljski fotosession... Jedva čekam ostale fotke. Nevjerojatno je kako bebači prespavaju sve, čak i kad su omotani k'o burrito. Ostani nam takva Lumi", rekla je ponosna majka Ella Dvornik Pearce koja je objavila tek prvu fotografiju vrlo emotivnog editorijala gdje malenu ponosni roditelji drže u čvrstom zagrljaju.

"Koliko ljubavi na jednoj fotografiji. Najljepši ste", stoji u komentarima.

Sretnu vijest o rođenju druge kćeri objavio je ponosni otac četiri dana nakon rođenja malene.

"Komplikacije, tanki živci i puno neprospavanih noći rezultirali su velikom srećom. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu i jako sretan što vam mogu predstaviti Lumi Wren Dvornik Pearce, rođenu neočekivano u 18:17 sati na 20. veljače 2020. Hvala svima na potpori!", napisao je Charles Pearce ispod fotografija na kojoj s Ellom drži malenu Lumi, a javila se i ponosna mama.

Spica / Zagreb 13.06.2019 / foto: Davor Matota / Ella Dvornik i suprug Charles Pearce
Davor Matota

"Stigla sam vam na svijet 20. 2. 2020 u 18:17 sati, čak pet tjedana ranije, mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilištu Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela", napisala je mama.

Prvi susret seka, Balie Dee i Lumi, bio je vrlo emotivan. "Dinamika se malo promijenila pa pokušavam vidjeti u kojoj rupi da smontiram i objavim. Ali evo jedna fotka njih dvije. Mislim da je Balie sad već shvatila da je beba dio kućanstva. Danas je pomogla mijenjati pelenu. Bila si je jako važna, ali joj se nije svidio bebin pupak, koji još naravno nije otpao.", izvijestila je Ella.



Pročitajte i:

Ella Dvornik bijesna zbog komentara na stajling Mije Negovetić: 'Nijednog muškog nisu razvukli kao nju'

Ella i Charles prevarili sve! Drugo dijete dobili su još prošli tjedan, a ime koje su mu nadjenuli nitko nije očekivao

Udala se Ella Dvornik: Danijela u transu, sve je pratila online

Linker
18. travanj 2024 12:55