Dave Hogan for One Love Manchest
vratila se bolest

Zdravlje Ariane Grande je puno gore nego što se mislilo: 'Jako sam bolesna'

Američka pjevačica Ariana Grande opet se susrela s ozbiljnijim zdravstvenim problemom - tjednima ne može zaliječiti grlo i riješiti se teške glavobolje. I ne bi to bilo toliko zabrinjavajuće da se njezino "padanje u krevet" ne ponavlja svako malo te je i sama izjavila da ne može dokučiti što se događa s njezinim tijelom.

Još je u svibnju pjevačica Ariana Grande (25) otkazala koncerte na Floridi, koje je trebala održati u sklopu svoje svjetske turneje 'Sweetener', jer se naglo razboljela. Sve se pripisivalo alergijskoj reakciji koja joj je zatvorila grlo te mentalnim problemima budući da je poznato da se bori s PTSP-jem. Od PTSP-a je, naime, oboljela nakon terorističkog napada prije nekoliko godina, kad je s pozornice u Manchesteru bespomoćno gledala kako 22 ljudi umire tijekom njezinog koncerta.

Nakon toga se pridigla i od ljeta se činilo da je u njezinom životu sve opet krenulo uzlaznom putanjom te je diljem Europe oduševljavala koncertima. No, u subotu je fanovima putem Instagrama dala naslutiti da joj se zdravlje opet pogoršalo. Napisala je da jedva diše na pozornici te da je neizrecivo bole grlo i glava.

"Još uvijek sam jako bolesna. Nije mi dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u listopadu. Ne znam kako je to moguće, no moj vrat i glava su u nevjerojatnoj boli. Možda sam zvučala dobro, ali osjećala sam snažnu bol i jedva disala tijekom zadnjeg showa", ispričala je Grande.

NEW YORK, NY - DECEMBER 06:  Ariana Grande speaks onstage at Billboard Women In Music 2018 on December 6, 2018 in New York City.  (Photo by Mike Coppola/Getty Images for Billboard )
Getty Images for Billboard

Upitan je stoga, rekla je, njezin nedjeljni nastup u Lexingtonu u Kentuckyju ako joj ne bude bar malo bolje.

"Bila sam kod doktora i pokušavamo sve da ozdravim, najgore od svega bilo bi mi otkazati show. No želim da znate razlog zbog kojeg bi se i to moglo dogoditi", rekla je. Napomenula je i da doista ne zna što se događa s njezinim tijelom u ovom trenutku i da tek mora dokučiti što se zbiva s njezinim zdravljem općenito.

I dok se bori s fizičkim zdravljem, nedavno je izjavila da joj se mentalno zdravlje poboljšalo. U teškoj fazi bila je još lani u tijekom jeseni, kad je njezin bivši dečko Mac Miller umro pod sumnjom da se predozirao.

"Ne mogu vjerovati da sam ove godine provela više samačkog života nego ikad, ne mogu vjerovati ni koliko sam puta posjetila psihoterapeuta, pjevala "Thank you, next", koliko sam naučila i rana zaliječila i koliko još toga moram naučiti i zaliječiti", riječi su kojima se fanovima obratila prije nego što ju je opet iznenadila bolest.

Linker
23. rujan 2022 13:29