Obiteljski posao

Željko Bebek emotivnu pjesmu posvetio kćeri: U spotu uz rockera zablistala kći Katarina

Legendarni pjevač u novoj je pjesmi, osim sina na gitari ‘uposlio‘ i kći, a emotivnu pjesmu posvetio je - osim njoj - svim očevima i kćerima.

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara, do izabranika njihovog srca.

"Kćeri moja, ljubav nek' ti sja, nek' te voli kao ja", iskreno će svaki otac poželjeti svojoj kćeri, a emocije tog trenutka pojačat će stihovi: "Nisam manje muško, ako sada zaplačem, godine su prošle i bez da se okrenem."

Pogledajte video

Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo sat vremena spot je vidjelo preko 2000 ljudi.

Predivne stihove hitmajkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.

Čitajte i: Željko Bebek: ‘Mali broj ljudi iz svijeta glazbe moji su prijatelji, ali obitelj mi je sve! Posebno sam ponosan na sina‘

Uskoro i video sa sinom

Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova.

Pjesmi "Kćeri moja" prethodili su hit singlovi "Kupit ću nam sat", "Učini me sretnim", "Dunavom" i "Sto sam dana pio" koji se nalaze na albumu "Mali oblak ljubav", jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, "Kakav otac, takav sin", tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.

Linker
03. travanj 2024 09:47