Još malo

Znakovita poruka Britney Spears uoči odlučujućeg ročišta na sudu: ‘Ovo će biti zanimljiv tjedan‘

Pop zvijezdu ovog tjedna očekuje odlučujuće saslušanje na sudu o ukidanju skrbništva, sloboda joj je nadohvat ruke - nada se majka dvojce tinejdžera kojoj je oteto 13 godina života.

Američka pjevačica Britney Spears (39) broji sitno pred veliki dan, kad će sud u Los Angelesu odlučiti o ukidanju skrbništva zbog kojeg već 13 godina nema kontrolu ni slobodu donošenja odluka o vlastitom životu. U nedavnoj objavi na Instagramu, uz djelo austrijskog slikara Hans Zatzke koji je na svojim platnima često odabirao religiozne ili fantastične motive, tjedan pred njom - dan D je 12. studenog - ocijenila je kao “vrlo zanimljiv”. Dodala je i to kako je štošta napisala iz bijesa, ciljajući vjerojatno na posljednju izjavu o majci Lynne. Pop zvijezda ustvrdila je, naime, kako se mama dosjetila konzervatorija koji je, pak, u djelo proveo njezin otac Jamie Spears, navodno nedovoljno pametan da se toga sam dosjeti. U međuvremenu je izbrisala tu objavu, ali je svejedno obišla svijet.

"Ja sam samo čovjek. Vjerujem da biste se i vi bili bijesni da ste na mom mjestu. U svakom slučaju, ne mogu reći da više nikada neću žaliti za oduzetim godinama", dodala je u ponedjeljak na Instagramu, uoči odlučujućeg, nada se i posljednjeg saslušanja o konzervatoriju zakazanog za četvrtak, 12.studenog.

Čitajte i: Nakon dugih 13 godina nazire se kraj mučnoj borbi Britney Spears: Svi su se okomili na oca, a pop zvijezda upire prstom na nju: ‘Uništila mi je život‘

Gospodarica svog novca

Na majku se obrušila nakon što je 66-godišnja Lynne Spears zatražila isplatu 650.000 dolara za plaćanje troškova dviju odvjetničkih tvrtki koje je ona angažirala navodno zbog Britney - s kćerkinog računa. Kako obitelj više ne može trošiti novac pop pjevačice (sud je predao nadzor nad Britneyinih 60 milijuna dolara račuunovođi kojeg su oni izabrali), majčini odvjetnici uputili su dopis sudu. Ondje im je rečeno da će se o tome odlučivati naknadno.

"Njezina majke je shrvana zbog te objave. Napad ju je uzrujao jer je pokušavala biti dobra mama", kaže izvor blizak Lynne Spears. Do sad je bila uzrujana samo Britney. Možda je došlo vrijeme da to breme preuzmu drugi?

Linker
20. travanj 2024 04:15