ABC/PLANET/PROFIMEDIA
Sretne vijesti!

Zvijezda omiljenih TV serija prvi put postao tata, oduševljen kćerkicom: ‘Dobrodošla na svijet, Pfeiffer Lucia!‘

Glumac je bio prisutan na porodu pripremljenom kod kuće, za koji je nabavio i posebnu kadu, a svojoj partnerici s kojom dijeli život četiri godine, poručio je da je istinski poštuje zbog pretrpljenog napora dok je rađala

Glumac je bio prisutan na porodu pripremljenom kod kuće, za koji je nabavio i posebnu kadu, a svojoj partnerici s kojom dijeli život četiri godine, poručio je da je istinski poštuje zbog pretrpljenog napora dok je rađala

U životu britansko-kanadskog glumca Scotta Speedmana pojavio se u dekicu umotan 'smotuljak' koji mu je, čim je otvorio snene oči i pogledao ga, postao najvažniji u životu. I partnerici 46-godišnje zvijezde serije "Uvod u anatomiju” u kojoj tumači ulogu doktora Nicka Marsha, 30-godišnjoj dizajnerici Lindsay Rae Hofmann, novi član obitelji postao je malo sunce oko kojeg se okreće njen cijeli svemir. Par je, naime, u utorak, 26. listopada, dobio svoje prvo dijete, djevojčicu Pfieffer Luciju.

- Ime Pfeiffer dali smo joj kako bi se njezino srce uvijek bilo povezano s prirodom i morem, a Lucia je postala zato da zauvijek ostane naše malo svjetlo. Volimo te Pfeiffer Lucia Speedman - napisao je presretan tata u objavi na Instagramu.

Malena je došla na svijet u 8,33 sati ujutro, a teška je 6,6 kilograma, piše People. Kako je rođena kod kuće, glumčevoj partnerici, suosnivačici brenda kupaćih kostima Juillet Swimwear zacijelo nije bilo lako donijeti tako krupnu bebu na svijet. Na sreću, sve je prošlo bez komplikacija, mama i malena su dobro o čemu svjedoči dirljiva fotografija ponosnog tate i usnule Lucije podijeljena na Instagramu.

Glumac je prošlog mjeseca, dok je s partnericom 'brojao sitno' do termina za kućni porod, u talk showu Drew Barrymore rekao da ništa ne prepušta slučaju. Pripremio je sve, pa i kadu za porod. - Ispalo je da kadu ima naš susjed. Samo sam pokucao na njegova vrata i susjed ju je dostavio. Sada sam postao pomoćnik za puštanje vode odgovarajuće temperature i sve te stvari - rekao je Drew Barrymore.

- Nisam ja taj koji mora odraditi najteži 'posao' stoga sam trener i podrška svojoj djevojci – smatra taj rođeni Londončanin koji se proslavio ulogom Bena Covingtona u dramskoj TV- seriji 'Felicity'. Zajedno su od 2017., trudnoću su otkrili ovog svibnja na Majčin dan kad su kazali da im stiže djevojčica. Dizajnerica kupaćih kostima pohvalila se trudničkim trbušćićem ovog srpnja.

S obzirom da je bio prisutan na porodu, o tom iskustvu glumac je napisao:”Poštovanje mami. Zbilja, zaslužuje najveće poštovanje”. Svjestan da se dolaskom prinove štošta mijenja, glumac je u spomenutoj emisiji izjavio: ”Nemam pojma što dolazi. Svi kažu da ti djeca mijenjaju život. Što god to značilo, uzbuđen sam što ću to iskusiti."

Linker
29. travanj 2024 05:58