progovorila o obitelji

Zvijezda serije "Cougar Town" otkrila: Moja 12-godišnja kći je gay, još učim kako koristiti zamjenice

Glumica Busy Philipps ispričala je kako joj je i kada kći rekla da ju privlače pripadnice istog spola i na čemu još mora poraditi kako bi poštivala želje svog najstarijeg djeteta.

Busy Philipps, zvijezda serija "Dawson's Creek" i "Cougar Town" nema dlake na jeziku, no jednu je temu do sad čuvala za uski krug obitelji.

U ovotjednoj podcast emisiji odlučila je progovoriti o seksualnosti svoje najstarije kćeri, koja, kako kaže, preferira da joj se obraćaju s "oni".

image
Birdie je roditeljima otkria da je gay kad je imala 10 godina
FACE TO FACE/FACE PROFIMEDIA

Na samo Silvestrovo, u svojoj podcast emisiji "Busy Philipps Is Doing Her Best" 41-godišnja glumica je otkrila: "Moji prijatelji koji od kuće slušaju ovu emisiju po prvi će puta sada čuti da je Birdie gay i 'van ormara'. Nama je rekla kad je imala 10 godina i bilo nam je jasno da je to njezin izbor".

Priznala je i kako se grizla što nije dobro koristila zamjenice, što je odlučila ispraviti.

"Nedavno sam joj rekla, Birdie, nisam dovoljno dobro upotrebljavala zamjenice. Jer je ona htjela da joj se obraćamo s 'oni', a ja to nisam primjenjivala. Kako sam javna osoba nisam htjela da mora odgovarati bilo kome van obitelji i kruga prijatelja, dok sama ne odluči, no ona je rekla: 'Boli me briga! Možeš pričati da sam gay i da je to javno. Možeš govoriti i o mojim zamjenicama, to je kul'. Zato sam odlučila pričati o tome u javnosti", izjavila je Busy.

Busy u podcastu često govori o životu s djecom pa je nedavno otkrila kako se Birdie nada da će ispod božićne jelke pronaći Timothée Chalameta, Florence Pugh, Harryja Stylesa ili Louisa Tomlinsona. Pričala je i o tome kako je kći pronašla kako leži na podu i sluša album Harryja Stylesa u mraku te sličnim zgodama s kojima se mogu poistovjetiti mnogi roditelji.

Uz Birdie, Busy i njezin suprug Marc Silverstein imaju kćerkicu Cricket Pearl.

image
Busy s kćerkicama Birdie i Crisket Pearl
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Linker
15. travanj 2024 04:16