Krug života

Zvijezda serije Glee u najtežem periodu ima divne vijesti: ‘To je dokaz da ljubav, život i gubitak mogu istovremeno postojati‘

Američka glumica, rođena u Kanadi koja s novinarom Matteom Babelom ima dvogodišnju kćerkicu Atlas, ponovno je trudna.

Nakon kiše uvijek dolazi sunce, barem tako kažu, a ako se to preslika u živote ljudi, mnogima od nas teži životni periodi izmjenjuju se s onim mnogo sretnijima, a ponekad se ta dva razdoblja potpuno poklope - istaknula je to i zvijezda serije Glee, Shay Mitchell (34). Glumica i njen suprug novinar Matte Babel iščekuju svoje drugo dijete, vijest je podijelila upravo ona.

"Oprostiti se s voljenim osobama dok istovremeno proživljavate radost zbog dolaska novog života na svijet, to je veliki ciklus života", napisala je glumica uz fotografiju trudničkog trbuščića. Shay se ovakvom objavom trudnoće referirala na nedavnu smrt svoje bake, s kojom je bila iznimno vezana.

image

Matte Babel i Shay Mitchell očekuju drugo dijete.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ovo mi je najizazovniji period u životu. Ne mogu prestati misliti na to da je svemir cijelo vrijeme ovo planirao, jer zna da mi treba nevjerojatna radost kako bi ublaživala bol zbog gubitka jedne od najvažnijih osoba u mom životu. To je dokaz da ljubav, život i gubitak mogu istovremeno i jednako jako postojati", napisala je Shay.

Čitajte i: Mračni dani su iza njih: Nakon bolnog pobačaja, glumica iz popularne TV serije objavila radosnu vijest

Kozmička povezanost

Američka glumica, rođena u Kanadi koja s 41-godišnjim novinarom ima dvogodišnju kćerkicu Atlas, objavu o dolasku prinove zaključila je s nježnim riječima posvećenima baki. "Bako, nedostaješ mi svaki dan. Maleni, jako smo uzbuđeni što ćemo te upoznati. Smiruje me pomisao da ste se vas dvoje već povezali na tako kozmički način", zaključila je.

Glumica je prošlog mjeseca objavila da joj je baka preminula, a tada joj je posvetila dirljivu oproštajnu poruku - baku je nazvala svojom najboljom prijateljicom.

"Od izmišljenih igara kojima se igrala sa mnom kada sam bila malena, do toga da dolazi po mene u srednju školu jer su me zlostavljali, pa sve do toga da je lijepila u dnevnik svaki članak i naslovnicu iz novina u kojima sam ikad bila - ona je bila moja najveća navijačica. Srce mi je slomljeno... Volim te bako. I znam da gledaš dolje na mene s pićem u ruci", napisala je Shay posljednjeg dana siječnja. Uz dugačku oproštajnu poruku glumica je podijelila niz uspomena, od slika iz djetinjstva do novijih snimki u kojima se vidi koliko je vesela i pozitivna bila njena baka.

Linker
25. travanj 2024 12:45