IVANA NOBILO/CROPIX
U ULOZI MAME

Sementa Rajhard otkriva planove: ‘Mislim da se već sljedeće godine vraćam na male ekrane‘

Naša poznata glumica i poduzetnica od rođenja kćeri Stelle u potpunosti se posvetila majčinstvu, a trenutno se, uz sinkronizaciju crtića, posvetila i svojim modnim kreacijama, što joj savršeno odgovara.

Naša poznata glumica i poduzetnica od rođenja kćeri Stelle u potpunosti se posvetila majčinstvu, a trenutno se, uz sinkronizaciju crtića, posvetila i svojim modnim kreacijama, što joj savršeno odgovara.

U novoj epizodi Glorijinog serijala 'Priče sa špice' u Takenoko baru na Cvjetnom trgu ugostili smo prelijepu glumicu i poduzetnicu Sementu Rajhard koja je s nama podijelila detalje o životu iz majčinske perspektive.


Unatoč majčinstvu i svemu što ono nosi, glumica pronalazi vrijeme za sebe, no zbog posvećenosti kćeri Stelli, puno je brža u svojim beauty rutinama. I za ono što je mislila da ne bi izdržala, majčinstvo ju je razuvjerilo, a Sementa se od travnja prošle godine u potpunosti prepustila toj ulozi.

Čitajte i: Glumci u serijalu ‘Priče sa špice‘: Arija Rizvić i Fabijan Pavao Medvešek ‘zavladali‘ centrom Zagreba i otkrili pojedinosti o ljubavi

Mnoge mame ne nalaze vremena za sebe, no zahvaljujući partneru i Stellinom tati Vanji Brunduli, ali i "baka servisu", mladi roditelji pronađu vremena za izlazak u kino ili na kavu s prijateljima. I dok se mnoge mame unatoč neizmjernoj sreći često žale na umor i neprospavane noći, svestranu Sementu majčinstvo je dodatno inspiriralo i potaknulo na pokretanje brenda spavaćica i modnih dodataka za bebe koje se trenutno mogu pronaći u šest kreacija, tri boje i u tri veličine, a u ponudi je i baby kapica.

image

Trenutno joj je najvažnija uloga ona majčinska.

IVANA NOBILO/CROPIX

A osim još uvijek novim poslovnim pothvatom, Sementa dok se u sklopu obiteljskog lunaparka Fun Park Sementa lagano priprema za advent, sinkronizira crtiće što joj trenutno najviše odgovara.

Čitajte i: Glumica Sementa Rajhard okrenula novu stranicu: ‘Veselim se jako, vjerujem u ovu priču‘

Povratak na male ekrane

"Mislim da ću tim putem i nastaviti jer mi je to baš idealno i zbog vremena zato što mogu biti više sa Stellom i onda jedno vrijeme i raditi, ali mislim da ću se već sljedeće godine vratiti na ekrane", zaključila je Sementa, pjevačica čiji glas djevojčice pamte i iz sinkronizacije glasa princeze Ane iz popularnog animiranog filma Snježno kraljevstvo.

Linker
02. svibanj 2024 00:16