‘LICE SA ŠPICE‘

Što se nosi na zagrebačkoj špici: Za oko su nam ‘zapele‘ tri hrabre kombinacije

U prvoj epizodi serijala ‘Lice sa špice‘ pogledajte čije su nam kombinacije ‘zapele za oko‘ i odakle inspiracija damama koje ih nose!

Zagrebačka špica središte je događanja u Zagrebu, a baš iz tog razloga u subotu smo odlučili provjeriti što rade naši poznati. U drugoj epizodi "Priča sa špice" na kavi u Takenoko baru na Cvjetnom trgu pridružile su nam se influencerica i poduzetnica Matea Miljan Rafaj i voditeljica i urednica Uršula Tolj s kojima smo popričali o modi, o poslu, ali i o privatnom životu.


Nakon kavice pažnju su nam ukrali modni stajlinzi anonimnih prolaznika koje ćete od sada na našem portalu i društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu, viđati u serijalu "Lice sa špice".

image
Jarke boje koje volimo viđati na špici.
NERA SIMIC/CROPIX

Modne kombinacije koje su nam zapele za oko

Iako dvije od tri dame koje su nam "zapele za oko" modnu inspiraciju nalaze najčešće u Zari, za šetnju po najprometnijoj ulici u Zagrebu odabrale su potpuno različite modne kombinacije. Svaka se od njih na trgu našla drugom prigodom, no zagrebačka špica je svakoj česta subotnja stanica - kako zbog posla, tako zbog kave i drugih obaveza.

Čitajte i: Ove subote u ženskom stilu: Matea Miljan Rafaj i uršula tolj u novoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘

Na špici je sve dopušteno

Traperice, sako "vrišteće" roze boje, kratke hlačice, sandale i poluduge čizmice - čini se da je sve dopušteno u prijelaznom jesenskom razdoblju damama koje prolaze trgom.

image
Jesen na Cvjetnom trgu.
NERA SIMIC/CROPIX

Čitajte i: Matea Miljan Rafaj u ‘Pričama sa špice‘: ‘Meni se nije problem fotkati bez šminke niti prikazati svoje mane‘

Koliko im treba da se spreme za špicu, gdje najčešće kupuju i odakle ideja za subotnji stajling djevojkama koje su od nas dobile modnu peticu, pogledajte u prvoj epizodi "Lica sa špice".

image
Modna kombinacija koja nam je zapela za oko.
NERA SIMIC/CROPIX
Linker
12. travanj 2024 03:59