NOVA TRIBINA

Rezervirajte svoje mjesto na tribini: Psihijatri savjetuju kako imati mirne i sretne blagdane

Što su okidači za blagdansku depresiju i euforiju? Kako se resetirati i uživati? Samo su neka od pitanja na koja ćemo vam pružiti odgovor na posljednjoj ovogodišnjoj javnoj tribini zakazanoj za 12. prosinca u 18 sati u Kaptol Boutique Cinema & Baru!

Ušli smo u mjesec prosinac, vrijeme blagdana, lampica, pjesme, slavlja, lijepih želja i veselja.... No, je li uvijek i svima tako? Posljednja ovosezonska Glorijina tribina uživo "Bez brige s Dijanom" moderatorice i autorice projekta Dijane Čuljak s uglednim psihijatrima i i psihoterapeutima dr. Antom Bagarićem i dr. Hrvojem Handlom, bavit će se upravo ovim pitanjima. Tema su nam blagdani i često emotivni roller coaster koji nas vodi od euforije do depresije i natrag.

Što su nam okidači za blagdansku depresiju i euforiju, kako dinamika obiteljskih odnosa utječe na naše raspoloženje, kako se resetirati i uživati u malim stvarima? Na Glorijinoj tribini "Bez brige s Dijanom" moderatorica i autorica projekta Dijana Čuljak i ovog puta razgovara s uglednim liječnicima Antom Bagarićem i Hrvojem Handlom - psihoterapeutima i najvećim autoritetima psihijatrijske struke - o svim emocijama koje nas obuzimaju u blagdansko vrijeme.

Uživo, 12. prosinca u 18 sati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Baru, ugledni doktori će odgovarati i na pitanja publike, s namjerom da prosinac i siječanj provedemo mirno, zadovoljno i ispunjeno.

image

Hrvoje Handl, Dijana Čuljak i Ante Bagarić

VEDRAN PETEH/CROPIX

Pitajte što se do sada niste usudili i pomozite nam da skinemo stigmu s tema posvećenih mentalnom zdravlju - kako bi vaš, ali i život svih koje volite bio kvalitetniji i bolji. Cilj Glorijine tribine je popularizacija pitanja vezanih za zdrave emocije i mentalno zdravlje - jer sretnog života nema bez suočavanja s vlastitim osjećajima.

Ne propustite rezervirati svoje mjesto u publici! Ulaznice su u slobodnoj prodaji u sustavu Eventim.

Linker
18. travanj 2024 05:24