tajna je otkrivena

Trener Jennifer Lopez otkrio točne vježbe kojima je postigla besprijekornu figuru

‘Jennifer je pedantna kad je riječ o prehrani, spavanju i općenito svemu u svom životu. Tu nije samo stvar u fizičkom, radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života‘, rekao je trener David Kirsch.

Tijelo Jennifer Lopez desetljećima izaziva oduševljenje i zavist diljem svijeta, a glumica i pjevačica nikad nije skrivala da se pošteno oznoji u teretani kako bi zadržala svoju savršenu figuru.

Jedna od osoba zaslužnih za njenu figuru je David Kirsch, trener iz New Yorka koji radi s brojnim slavnim osobama.

"Bilo da se radi o suradnji s Jennifer Lopez ili s nekim drugim, postoji biblijska fraza: ‘Gledaj, slušaj i podučavaj‘, za koju mislim da je veoma snažna", rekao je Kirsch za Vogue.

"Najlakše je složiti striktni set vježbi. Prije nego što odlučite impresionirati klijenta, morate ga saslušati, morate proučiti i vidjeti što njemu treba, ali i što on želi i koliko je spreman posvetiti se radu na sebi", dodao je.

On se ovim poslom bavi 35 godina, a među njegovim klijenticama su Kerry Washington i Kate Upton. Kako kaže, razlika između dobrog trenera i onog koji pokušava samo impresionirati sljedbu na Instagramu je u tome da onaj prvi intuitivno razumije što klijent treba fizički, mentalno i duhovno.

"To je ono što često nedostaje, a frustrirajuće je da se taj aspekt treninga prešućuje. Taj ‘tajni sastojak‘ uspješnog odnosa između trenera i klijenta donosi potpune rezultate", ističe.

Dakle, kako postići rezultate koje je Jennifer postigla?

Kirsch naglašava da ne postoje dva ista tijela te da na rezultate utječu različiti faktori, od stila života, preko prehrane i stresa, do ljudi kojima je netko okružen.

"Jennifer je pedantna kad je riječ o prehrani, spavanju i općenito svemu u svom životu. Tu nije samo stvar u fizičkom, radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života", rekao je.

Kirsch napominje da možete koristiti pametne uređaje koji mogu pratiti kvalitetu vašeg sna te sposobnost tijela da metabolizira proteine, masti i ugljikohidrate.

"Zajednički nazivnik je uvijek spavanje. Odmor i oporavak jako su važni za vaš oporavak i cjelokupno zdravlje", ističe.

Trening s Kirschom uključuje vježbe koje su mu svojevrsni zaštitni znak, poput "hoda čudnovatog kljunaša", sumo iskoraka, udaraca nogom sa strane i skokova iz čučnja.

"Jennifer i ja često hodamo kao kljunaši sa širokim stavom. To je odlično za unutarnji stranu bedara i stražnjicu", pojašnjava.

Dizanje utega na jednoj nozi i boks također su ključni u treningu, a Kirsch uvijek uključuje elemente pilatesa u trening.

"U njenim treninzima miješamo kardio, pliometriju, vježbe cijelog tijela, vježbe trupa i donjeg dijela tijela. Treninzi su jako intenzivni i ona ih shvaća jako ozbiljno, što je meni jako uzbudljivo. Kad joj kažeš da ćemo nešto raditi, ona uvijek odgovara: ‘Super‘. Njezini su treninzi brzi, jako je usredotočena i puna energije", rekao je i dodao da se divi njenoj radnoj etici.

Linker
18. travanj 2024 02:24