Ovako se to radi

Video škola Q boxa: Nauči udarati poput borca!

Isprobajte fantastičnu tajlandsku borilačku vještinu i oslobodite se nepotrebnog stresa! Ja jesam.

Sve su žene kraljice. Mene ja na to podsjetila trenerica tajlandskog boksa Diana Krznarić na društvenim mrežama poznatija kao Queen Fit. Zašto Queen? Zato što su današnje žene zaista kraljice koje uspijevaju u nemogućem: žonglirati u toliko sfera u životu; od majčinstva, kuhanja, poslova u kući, do biznisa.

Ovaj trening koncipiran je za sve žene s manjkom vremena i u potrazi za nečim potpuno novim.

Nakon godina treniranja tajlandskog boksa s vrhunskim profesionalcima u poznatom klubu za tajlandski boks Zagreb Muaythai te kao certificirani fitness instruktor, 2019. Diana je pokrenula fitness inovaciju: Q BOX!

image

Boksačka oprema

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Skraćenica je to od Queen Box-trening za žene. Kolegice na poslu često su je pitale o treninzima, ali se nisu usudile i same trenirati zbog predrasuda o boksu kao grubom sportu.

image

Q Box tehnike možete brzo savladati uz mentora

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Muay Thai borbe vode se u punom kontaktu prema vrlo strogim pravilima. Dozvoljeni su udarci svuda po tijelu: u glavu, rukama i stopalima, laktovima i koljenima. No, Q BOX verzija malo je blaža i jednostavnija. Cilj ovog treninga je postizanje određene psihofizičke spretnosti ali bez nanošenja ozljeda suparniku. U videu donosimo brzi tečaj Q BOXA. Izazovite sami sebe i pobijedite predrasude.

image

Na Q treningu očekujte da ćete ostaviti posljednji atom snage u dvorani

TOMISLAV KRISTO CROPIX
Linker
25. travanj 2024 11:42