uskoro

Gigi Hadid pokreće svoju modnu liniju: Fokus će biti na bezvremenskim trendi komadima

Manekenka je na društvenim mrežama otkrila da trenutno radi na svom prvom modnom brendu, što je bio logičan korak u njezinoj karijeri.

Slavna manekenka Gigi Hadid pridružit će se mnogim slavnima koji su pokrenuli svoje modne linije poput Hailey Bieber i Kim Kardashian. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima radi na svom novom brendu, a nazvala ga je Guest In Residence.

Kako je suditi po opisu samog službenog profila brenda i fotografija koje je Gigi podijelila, brend će se fokusirati na pleteninu koju obožavamo nositi zimi, a i ljeti u kratkim varijantama. Druge informacije o modnoj liniji još uvijek nisu poznate.

Podršku Gigi u komentarima su iskazali mnogi, a među njima i njezina sestra Bella te prijateljica Hailey Bieber. "Ono što smo svi čekali", napisala je Bella, a Hailey dodala: "Tako sam uzbuđena zbog ovoga."

Hadid se nedavno udružila s Francescom Aiello, osnivačicom brenda kupaćih kostima Frankies Bikinis, kako bi stvorile zajedničku liniju badića i loungeweara za odrasle i djecu.

Gigi Hadid je u svijetu mode gotovo cijeli svoj život pa ne čudi što je i sama htjela postati modni dizajner. Prve revije počela je nositi s dvije godine, a 2011. potpisala ugovor s IMG-om i postala jedan od najvećih modela današnjice. Nosila je brojne revije za sve veće dizajnerske kuće i postala zaštitno lice brendova kao što su Tommy Hilfiger, Messika, Self-Portrait i drugi.

Linker
17. travanj 2024 17:27