PROMO
Novo doba

Savršeno rješenje za bezbrižnu mjesečnicu: Pametni nakit prati mjesečni ciklus žene

Menstrualna čašica B.YOU načinjena je od 100 - postotnog silikona medicinske kakvoće koji ne izaziva iritacije ni alergije.

Nova B.YOU menstrualna čašica optimalno se nadopunjuje s Bellabeatovim wellness trackerima i mobilnom aplikacijom pomoću koje se može detaljno pratiti svaka faza menstrualnog ciklusa, uz personalizirane preporuke za vježbanje, prehranu i meditaciju

Pametni nakit koji ženama pomaže da žive zdravije, sretnije i ispunjenije, zaštitni je znak brenda Bellabeat. Vrhunski dizajnirani wellness trackeri - među kojima se posebno ističe najnovija pametna narukvica Ivy na bazi umjetne inteligencije - detaljno prate dnevne aktivnosti i tjelesne reakcije, uključujući srčani ritam, disanje, tjelesnu temperaturu, hidrataciju, spavanje i menstrualni ciklus.

image
B.You menstrualna čašica
PROMO

Putem mobilne aplikacije Bellabeat Coach u svakom trenutku možete dobiti sveobuhvatan uvid u to kako vam se organizam “ponaša“ i personalizirane preporuke za vježbanje, prehranu, meditaciju... Preporuke se mogu uskladiti s praćenjem menstrualnog ciklusa tako da u svakoj njegovoj fazi - bilo da je to mjesečnica, ovulacija ili plodni dani - budete u optimalnoj tjelesno-mentalnoj ravnoteži i brinete o sebi na najbolji način. Za još lakše i bezbrižnije “one dane u mjesecu“ Bellabeat je svoju ponudu vrhunskih wellness proizvoda obogatio menstrualnom čašicom B.YOU uz koju korisnice dobivaju 3-mjesečni pristup sadržajima Bellabeat Premium.

Čitajte i: Menstruacija Hrvatice košta skoro najviše u Europi! Nevena Rendeli Vejzović s Glorijom poslala važan apel: ‘To nije luksuz!‘

Čitajte i: Alarmantni podaci! Prema istraživanju riječke udruge PaRiter, više od 10% sudionica nema dovoljno menstrualnih potrepština

Prihvatljiviji ekološki otisak

U skladu s Bellabeatovom filozofijom održivosti, menstrualna čašica B.YOU odlična je zamjena za jednokratne uloške i tampone koji često sadrže plastiku i kemikalije, a njihovom uporabom masovno se nagomilava otpad. Jedna čašica traje i do deset godina te pritom zamjenjuje u prosjeku 2500 tampona i(li) uložaka. S čašicom možete do 99 posto smanjiti svoj menstrualni ugljični otisak, odnosno emisiju ugljikova dioksida i drugih stakleničkih plinova čijem nastanku pridonosite uporabom jednokratnih uložaka i tampona. Ujedno se smanjuju i troškovi intimne higijene jer se više ne moraju kupovati klasične menstrualne potrepštine.

image
B.You menstrualna čašica
PROMO

B.YOU menstrualna čašica načinjena je od 100 - postotnog silikona medicinske kakvoće koji ne izaziva iritacije ni alergije. Savršeno je ergonomski dizajnirana, mekana, udobna i sigurna. Za razliku od uložaka i tampona, menstrualna čašica ne upija nego sakuplja krv, ali bez istjecanja sa strane jer pri stavljanju čašice u vaginu nastaje lagani učinak vakuma te ona optimalno prianja.

Superpraktična B.YOU čašica u potpunosti je prilagođena današnjem dinamičnom i zahtjevnom načinu života. Pogodna je za dnevnu i noćnu uporabu, te za sportske aktivnosti. Osjetite udobnost u svakom koraku, jer više nikada nećete morati brinuti jeste li sa sobom ponijeli uložak ili tampon.

Menstrualna čašica B.YOU lansirana je u sklopu istoimene nove linije wellness proizvoda koji se optimalno nadopunjuju s Bellabeatovim wellness trackerima.

Linker
24. studeni 2021 15:23